Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 26 april 2014

Ratko Zindovic - CorruptioLögnens ansikte..

Den största ljugmaskinen på nätet. Denna man har ett grym sjuklig mani att skriva lögner om folk. Kunde gå riktigt långt om han lagt sin tid och energi på att skriva deckare eller påhittade fiction-konspirationer med den sjuka fantasin. Här snackar vi om en riktig farlig mani mina damer och herrar!

Normalt hämmas människors sociala aktivitet av emotionella reaktioner som genans, skam och skuld. Sådana reaktioner förhindrar ganska effektivt sociala övertramp, och beteendet hålls inom socialt accepterade ramar.

Vid mani utlöses inte dessa bromsande emotioner och beteendet blir hämningslöst. Förolämpande kommentarer, sexuella utspel och annat uppseendeväckande och frånstötande beteende blir lätt en del av den maniska symtombilden.

Det är därför ofta svårt att återknyta kontakter efter en mani. Den som är manisk riktar ofta hård kritik mot andra. Kritiken kan vara ganska så pricksäker och t.o.m. briljant. Samtidigt är förmågan att granska sig själv kritiskt kraftigt nedsatt på ett sätt som kan te sig paradoxalt.

Risken är att det istället slutar i ett rum med vadderade väggar för Ratko Zindovics del. Han har blivit riktigt maniskt sjuk och skygg på sista tiden och tenderar att bli allt mer misstänksam mot sin omgivning. En riktig otäck Troll-karl med andra ord som bör tvångsmedicineras för sin egen och andras skull.

Inga kommentarer: