Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 31 augusti 2013

Hissen från helvetet (eller Hisingen)

30/8

De har satt in en ny hiss som Victoria fastnade i nu i morse vid 7-tiden. Jag sa till att den var osäker och den lät för jävla högt. nej den var ej klar sade Bovista. och att hissgubbarna skulle jobba med den nån vecka till.

Då får man stänga av skiten då. Men inte fan gjorde man det. Lyssna på det helvetiska ljudet som låter som en blandning av åska o nån som flyttar en tung möbel och en vägskrapa som drar skopan längs asfalten. GAAAAHHHH!!!!

Jag ringde som en tok och anmälde detta och tolv (12) timmar senare vid 19-tiden stängde man av hissen. Hur fan kan man låta hissen vara igång i detta skick hela dan o kvällen??

31/8

Dessutom har någon ringt idag och anmält hissen för stillastående så då kommer hissgubbarna och sätter igång eländet igen utan att åtgärda detta. Helt vansinnigt!!

Ringde till rikshiss och frågade varför den sattes på igen och de menade att när de får in en anmälan så skickas denna vidare till en reparatör. Har inte dessa en HIS(S)TORIK över tidigare anmälningar då kan man ju undra!!??


Lyssna på ljudet här :


Slutet på klippet är värst!

Inga kommentarer: