Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 6 februari 2013

GP tar bort Twingly - Skyller bl.a på IE krasch


Visst änäthatet ett stort problem menär vissa
tidningar tar bort möjligheten för oss bloggare att skriva relevanta inlägg  trots att det finns en fungerande anmälningsfunktion vid sidan om som i GP's fall, känns det ganska överdrivet att ta bort Twingly helt.

Otroligt länge det ska ta för teknikerna att lösa problemet att IE kraschar GP som sägs vara orsaken att Twingly fortfarande lyser med sin frånvaro.Twingly har väl funnits jättelänge på GP utan problem. Det är snarare webläsaren Internet Explorer som är full av buggar och bör tas bort istället. 

Jag har samtidigt inte hört om detta "kraschfenomen" hos andra som har Twingly på sin sida.Vid telefonkontakt med Twingly 6/2 känner man inte till att detta skulle vara orsaken att deras Widget har tagits bort. På GP skyller man fortfarande på Twingly som orsak dock. 

Och hävdar att de skulle ha ett gott samarbete med de olika parterna att lösa problemet. Borde då inte Twingly varit insatta i denna borttagning i så fall? Denna "tillfälliga" borttagning som är snart en månad gammal känns mycket märklig iaf.


Mabörjar nu istället tala om att " länkarna känns inte alls relevanta och de har ingenting med artikeln att göra och kan också vara etiskt tveksamma" som Margareta Romare som ächef för Digitala kanaler på GP uttryckte sig. vid ett annat inlägg säger hon : "Hej, jag har fått besked från vår it-avdelning att vi hade tekniska problem, så det svaret var och är sant. Parallellt funderar vi på Twingly. Ett tag hade alla nyhetssajter Twingly, så är inte läget längre just på grund av visst missbruk".

Ändå finns det en fungerande anmälningsfunktion där företaget Interaktiv säkerhet i Varberg både kan varna bloggaren samt blockera och ta bort blogglänkar tillfälligt eller permanent beroende på hur bloggaren sköter sig eller inte.

Vid en ytterligare telkontakt med Twingly 8/2 skall denna anmälningsfunktion fungera utan problem.Varför GP inte sätter igång Twingly ändå kan man verkligen undra och Twingly förstod inte heller hur man på GP resonerade. Hoppas Margareta Romare vill svara på detta till oss alla. Har gått ut med detta på deras supportforum mehar i nuläget inte fått något svar.  


Vad Anders Goliger, nyhetschef och stf ansvarig utgivare på GP säger om detta kan man läsa

Här :  http://kundo.se/org/goteborgs-posten/d/twingly-4/


http://www.resume.se/nyheter/media/2013/02/06/kommentarfalt-om-nathat-stangdes-efter-nathat

http://www.resume.se/nyheter/media/2013/02/06/natkarlek-till-journalister

1 kommentar:

Carina sa...

Hej Gessleman. Bloggar också mot GPs artiklar och det känns onekligen att man inte vet särskilt mycket alls om detta när man pratar om orsaken.Ett väldigt luddigt svar formulerat av Margareta Romare tycker jag.