Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 13 februari 2013

Dildoreklam på gp.se
Sexreklam på GP's huvudsida (ovan)
ligger under "lediga jobb" dessutom

Som enyhet lite senare samma dag har man lagt ut denna artikel. Är man penisfixerad på GP tro?

Även på alla hjärtans dag 14/2, ett dygn senare låg dildon kvar och vibrerade


Den fanns inte bara på GPs huvudsida utan vid de flesta artiklar kunde man se den röda staven. Här hittade man den bl.a under lediga jobb både den 13/2 och 14/2


Kan tilläggas att då för snart en månad sen när Twingly försvann från gp.se ringde jag i samband med detta upp GP och fick tag i Anders Berggren som inte visste mycket. Han lovade att kolla upp detta och återkomma vilket han också gjorde.

Berggren sade att han pratat med Margareta Romare och det var ett tekniskt fel som gjorde att Internet explorer kraschade hos vissa så att de behövde plocka bort Twingly för felsökning. Och jag behövde absolut inte oroa mig att Twingly skulle försvinna helt. Och att det skulle föreligga något annat samband med irrelevanta och opassande blogginlägg och borttagandet av Twingly fanns där inte då sade Berggren.Som GP och Margareta Romare nu menar att det finns.

Vid telkontakt med Margareta Romare igår säger hon att det är "tiden" som går då mellan ett potentiellt opassande blogginlägg kan ligga "inne" på gp.se och gör"skada" innan det anmälts och tas bort som är det stora problemet och inte själva anmälningsfunktionen i sig självt .

Jag menar och tror att dessa bloggar blir på sikt permanent blockerade och "dör ut" och då tröttnar dessa människor att skaffa nya bloggar för att fortsätta att missbruka detta. Eller så söker dessa andra sajter på att lägga in sin smörja.

Sen menar Margareta att det finns naturligtvis många positiva sidor med Twingly även om jag personligen tycker att det har man knappast visat oss andra bloggare.Förutom då i början då det gavs intrycket att Twingly skulle komma tillbaka. 

"-Twingly är viktigt för oss och vi vill att det kommer igång så snart det bara går. Men vi vågar inte släppa på det före vi löst krascherna" som t.ex David Karlsson som är systemansvarig på GP uttryckte sig på supportforumet till läsarna.Slutligen tycker jag att de "rumsrena" bloggarna absolut klart dominerar över de dåliga och borttagandet känns i nuläget i det nojigaste laget. Margareta Romare får rätta mig om jag har uppfattat henne fel.

Det känns väldigt otacksamt och skumt när jag iallafall varje dag har haft till vana att kollat igenom bloggarna i GP och anmält dessa som ej varit lämpliga. 

Samma gäller andra tryckfel och tekniska saker som varit galet har jag då även där kontaktat GP.Och jag tror man förlorar både läsare och förtroende för GP när man får dessa luddiga svar och tillmötesgående
Tycker man  isåfall  bör plocka bort all sin egen reklam på sajten helt som är minst lika "opassande" för att undvika skada. För nu har denna reklam legat och "vibrerat" i ett dygn

Och jag tänker inte rapportera detta ätill GP. Och ni förståsäkert vad jag vill komma med detta. s hela diskutionen på supportforumet om Twingly    

1 kommentar:

Bodil sa...

Helt sjukt och jävligt opassande av GP. Du hittade en underbar parallel som argument och bevis i din sakfråga Gessleman. Keep up the good work!