Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 19 oktober 2012

Totalt urspårat Lars-Börje Björfjäll
Tycker poliserna fullständigt gjorde rätt och dessutom hade de rätt till detta uttalande i media att påpeka bussarnas urusla skick gång på gång. Att försöka tysta polisen att uttala sig om hur de uppfattar hur det sköts tyder bara att Björfjäll inte vill ha sämre PR för Göteborgs spårvägar än de redan har, och lyckades med detta uttalande istället få ännu sämre PR som är en bedrift.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1101093-sparvagens-vd-vill-tysta-poliser

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1101231--tyder-pa-demokratisk-omognad-

4 kommentarer:

Anonym sa...

Typiskt översitteri av Lars-Börje Björfjäll!! Tar han ansvaret när den första personen i Göteborg blir överkörd av en trasig buss?? Det är ju inte frågan om om utan när det sker. Helt horribelt - ALLA testade bussar var trasiga. Det vekar ju livsfarligt att åka kommunalt med sådana attityder i toppen på Götebors Spårvägar. AVGÅ OMEDELBART!

Anonym sa...

Personligen är jag inte det minsta förvånad. Den attityd som Björfjäll ger uttryck för är allt för vanlig bland Göteborgs makthavare. Inställningen är: tig still, låt oss ta hand om besluten, och inbilla dig inte att du har ens rätt att yttra dig... om någonting.

På skolgården kallar man sådana människor för mobbare!

Anonym sa...

Hade bussarna varit i ordning så hade det väl inte varit några problem. Men gång på gå gång så stoppar polisen bussar och dom är undermåliga. Helt otroligt att det inte har hänt nåt allvarligt än. Säger som föregående skribent, AVGÅ och se till att det blir ordentlig tillsyn för det verkar ju inte existera idag. Och så vill dom att man ska åka kollektivt....skrattretande.
//Örjan

Anonym sa...

Jaha, jag tror inte man kan bli överkörd av att en buss har oljedroppar i motorrummet, vilket polisens anmärkningar går ut på. Märk väl att polisen inte har några anmärkningar på elkablarna, som alltid är det som orsakar bränder i bussar, för dem kollar de inte ens. De är bara intresserade av oljedroppar, och det är bara polisen i Göteborg som är det, inga andra poliser är det. Nu blir det rättegång 25 oktober, och det var bl.a. mot bakgrund av den Björfjäll tyckte det var olämpligt av utredande polis att ha åsikter gentemot media.