Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 20 oktober 2012

Securitas Misshandlar och Bötfäller

Något som bör läggas under granen

Underbart att höra att så många okända människor ville hjälpa Annica med sitt bidrag. Securitas tre grundläggande värderingar "Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet" var ljusår ifrån sitt rätta motto och budskap denna jul 2011, då man verkligen ska utföra osjälviska handlingar.

Att inte heller lyssna, utan typ gå på automatik är ju lika illa det med, av Securitas P-vakter. Man måste ju vara lyhörd. Hoppas verkligen de får påhälsningar av "Jularnas ande" Sen att detta bolag ska få sköta biljettkontrollerna får mig att rysa.

Är det en ren tillfällighet att det finns våldsamma och nitiska anställda på Securitas eller saknas det en "Christmas spirit" hos bolaget kanske? Det ena utesluter inte det andra. Känns ju onödigt våldsamt på filmen från Nordstan där ena vakten avslutar med att knäa killen i ryggen.

Hur tänker Securitas nu kan man undra? När man grovt felbedömer ett knä i korsryggen med en spark i baken. Har man skygglapparna fortfarande på trots filmbevisen som GP visat?

Att Securitas informationschef Peter Köhler inte kan se skillnad mellan en spark i baken som han kallar det för, och ett knä i ryggen är ju anmärkningsvärt.


Ett tydligt knä i korsryggen

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1102325-p-boten-pa-900-kronor-star-fast

Inga kommentarer: