Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 10 mars 2012

Robert Larsson - Icahandlaren från helvetet


En riktig elak jävel - Handlingarna är offentliga, ärende 2012/7891

Majoriteten bland de anställda och min direkta magkänsla när man läser om detta verkar tala för att det verkligen ÄR sådana vidriga grava missförhållanden. När hela 20-talet anställda vittnar om detta så finns det väl inget försvarbart motargument som talar till Robert Larssons fördel .

När t.o.m härdade skyddsombud reagerar med stor häpnad och förskräckelse så är det riktigt görfel. Larsson borde omgående ta en anger management kurs och samtidigt titta sig om efter ett nytt jobb. Grymt upprörande att en sådan manipulativ person kan driva ett företag med endast en paranoidisk vinstprognoskurva lagd bakom pannbenet.

Har absolut full empati för dessa stackars anställda som verkar lida ett riktigt helvete på jobbet och de borde samtidigt kräva ersättning för psykiskt lidande av denna starkt psykopatiske lagde chef.

En f.d anställd har mått dåligt och tagit livet av sig kan man läsa i handlingarna. (kan endast ses på beställda ex) Och man kan ju ställa sig frågan vad som ledde till detta tragiska slut?

Denne verkar vara en känslokall stor skit som inte borde leda en ICA butik överhuvudtaget då han har en sådan snevriden människosyn. Hoppas innerligt att man sparkar Robert Larsson bort från VD posten och en ICA butik så långt som möjligt.

Läs om fler missnöjda kunder här :
http://www.ihm.se/blogg/gustafrydelius/2011/den-standaktige-ica-handlaren

Robert Larsson har även kört bort Faktumförsäljare
http://www.fri-kopenskap.se/zino.aspx?articleID=32839


http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.883411-anstallda-kritiserar-ica-agare


UPPDATERAT!


2013 - Icahandlaren Robert Larsson kränker vidare


Dags för ICA att stoppa Robbans psykvälde en gång för alla! Många mår mycket dåligt.

Läs detta :

http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.1966571-uppgifter-om-nya-krankningar

http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.1969835-ica-inte-acceptabelt-

Kunde inte sägas bättre..

http://www.svd.se/naringsliv/branscher/handel-och-tjanster/abro-gar-till-attack-mot-icahandlare_8544940.svd

(Robert Larsson kövisserligen eLamborghini.)

UPPDATERAT!

2014 - ICA varnar Robert Larsson. 

Snart är det bye bye för Psyk-Robbans styre. Människan verkar totalt oförmögen att driva en butik på ett normalt sätt. Robban har fram till 15 februari 2015 på sig att komma till rätta med butikens arbetsmiljöproblem. 

Görs inte det riskerar Robban uteslutning men också ett skadestånd som Arbetsmiljöverket satt upp på strax över 1 miljon kronor.

Läs här: http://www.handelsnytt.se/ica-varnar-handlare-i-stenungsund

Och här: http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.2268190-handlare-upp-i-ansvarsnamnd


32 kommentarer:

Anonym sa...

Har handlat på ICA Kvantum i Stenungsund många gånger och jag måste säga att personalen är väldigt trevlig och hjälpsam så dem är det inget fel på! Håller med om att det stora felet måste ligga hos denna urdåliga VD som behandlar sin personal som skit! Tror han att det blir bättre med hot och nedtryckning. Behandlar man sin personal bra så går även affärerna bra det är min uppfattning! Ska handla i någon annan affär från och med nu!!

Anonym sa...

Artikeln är 100% sann Robert Larsson behandlar sin personal som skit!!! Alla borde sluta handla i denna butik så länge Robert är VD och ägare. Hoppas verkligen att ICA tar sitt ansvar och säger upp samarbetet med Robert.

Eddy sa...

Detta är sveriges bästa livsmedelsbutik. Och det är handlarn som driver det med policy att "kunden är kung". Jag som kund är jättenöjd med butiken och handlarn- Att "Gesselman" beskriver Robert som "en skit" utan att träffa honom visar vilka sannings nivå hans kommentarer håller!
Om nu Robert kräver att några av hans avlönade anställda uppfyller hans krav på nöjda kunder så återstår det för dom att göra det eller sluta. Är man inte med om drommen om sveriges bästa butik så borde man inte klaga på att andra ville uppnå målet.

Gessleman sa...

Sveriges bästa butik.. Hallå människa.. Herre gud!! Eddy-Robert eller vad du vill kalla dig för. Skämtar du med mig??

Låter snarare som du desperat försöker att försvara ditt oförlåtliga fula beteende..Patetiskt!

Ingen personal vill väl seriöst vara med om den hemska MARDRÖMMEN att bygga upp en bra ICA butik på dessa vilkor och grunder när de har en egotrippad psyko chef som Robert som styr och ställer som den rättvise man han tror han är.

"Robert är kung" står det snarare på dennes policy att döma av slutresultatet.

Anonym sa...

Hur har du tänkt att det ska gå till? Ska styrelsen eller majoritetsägaren av aktierna kräva hans avgång?

Eller ska ICA centralt köpa upp bolaget. Eller bryta avtalet om franchisering?

Anonym sa...

Tror varje ord personalen rapporterat om. Fick själv en helt obefogad utskällning av Robert när han var kund i min butik. Han blev helt galen för en småsak.

Förstår nu att det inte var mitt fel. Han verkar helt ur balans.

Gessleman sa...

Styrelsen borde rimligtvis tycka att Robert Larsson kanske inte är den vassaste kniven i lådan. Och en omslipning skulle i detta fall inte hjälpa.

Centralt så borde man ha samma åsikter om detta

Larsson borde ganska snart att få tömma sitt kontor och drömma vidare utanför ICA's väggar

Jag vet inte hur man på annat vis kan reparera den infekterade skada som ICA's namn generellt har fått av detta.

Anställd sa...

Jag har själv upplevt att Robert Larsson blivigt rent maniskt galen och rasande då det inte skötts på hans sätt. Psykisk terror är bara förnamnet. Utåt sätt mot våra kunder har vi hållt masken.

Gessleman sa...

Nej, någon empati och uppskattning för sin personals arbete verkar inte finnas på kartan i slavdrivaren Larssons hjärnkontor

Anonym sa...

Eddy:

Att du tycker att det är värt personalens hälsa och välbefinnande att du ska vara en "nöjd kund" bevisar ju bara att du själv är en rätt osympatisk person samt att du uppenbarligen fallit för Roberts kundfjäskande.

Jag har själv jobbat för honom och kan intyga flera av de påståenden i artikeln. Du borde rannsaka dig själv och inse att allt inte är så serverat som du tror! Folk mår dåligt och blir mobbade och förnedrade i den där butiken och att du ska gå omkring och pösa och känna dig nöjd tycker jag och nog många med mig borde ha rätt låg prioritet. Kamma till dig.

Anonym sa...

Kan berätta att det är ungefär på samma sätt som många chefer på Göteborgs Spårvägar beter sig mot "sina" anställda efter kundreaktioner. Garanterar att det såväl hos denna ICA-handlare som hos Göteborgs Spårvägar finns de som sätter i system att klaga eftersom de ALLTID får en klapp på axeln och en ersättning för att försöka släta över "problemen". Det stora felet ligger i tankegången att "Kunden alltid har rätt", då det på långa vägar är så.

Gessleman sa...

Ja anonym, detta förekommer nog på fler arbetsplatser än vad man tror.

Och det är viktigt att sådant här kommer upp till ytan och avslöjas då många mår rent piss-skit på jobbet av dessa manipulativa chefers psykande beteende.

Många drabbas även av självmordstankar i dessa lägen.

Robert Larssons glansdagar som ICA handlare är snart över, och nu går det bara utför för Robban som har bränt alla sina skepp.

Hans förtroende som ICA handlare är totalt kört,missbrukat och förlorat.

Tror knappast Larsson får någon mer possitiv utmärkelse här i livet efter detta chockartade missär-styre mot sina anställda

Anställd sa...

Oj oj oj detta var intressant! Jag jobbar nämligen på kvantum i Stenungsund. Jag har jobbat där i fem år. Nu märker jag vad en liten ombudsman vid namn Ulf kan bidra till. Han är nämligen beredd att gå över lik för att sätta din alla företagare. Hade jag inte trivts på kvantum eller blivit behandlad dåligt SÅ HADE JAG VÄL FÖR I HELVETE inte jobbat kvar. Sen att de alltid finns personer som inte trivs, orkar eller klarar av sitt jobb det vet väl alla. Hade läget faktiskt vart såhär illa som pressen målar upp de hade inte firman gått så bra som den faktiskt gör och mina kollegor hade inte vart så fantastiska och Goa som de är! De hade vart rättvist om alla sextio anställda hade blivit intervjuade och inte bara 20 pers då 5 av dom inte jobbat kvar längre. Men just de! Tidningarna är ju både poliser, dommare OCH gud.

Gessleman sa...

1/3 del av personalstrykan räcker väl mer än nog för att påtala ALLVARLIGA BRISTER i kommunikationen/ledarskapet.

Sen är det säkert ett stort mörkertal som biter ihop i det tysta, och inte vågar helt enkelt.

Många väljer nog att stanna kvar för sin ekonomi och försörjnings skull och kanske inte har något annat val än att hålla käft och stanna.

Säkert kommer fler att träda fram till skyddsombuden varefter dessa brister i media förs upp i ljuset.

Robert Larsson väljer nog inte heller att "psyka ner" alla sina anställda som vore ett väldigt osmart och otaktiskt drag att omforma sin personal.

Utan denne har fegt gett sig på de mest psykiskt svaga personerna i gruppen kan jag tänka mig.

Robert skräddarsyr medvetet sin personal efter sina behov och alla orkar till slut inte jobba under all press och tryck. Utan bryter då ihop.

Anonym sa...

Tack Gessleman! Jag jobbar och har jobbat för Robert i alldeles för många år. Saken är att man kan vänja sig vid att bli misshandlad å nertryckt. Sen när man inte är någon... Då är man bara i vägen och har alldeles för mycket betalt! Då måste man jobba gratis för att bevisa att man är tacksam som har ett jobb. Man måste även tacka för allt man får som julbord helst jobba över massa timmar (gratis) eftersom han betalat så mycket för detta. Sen måste man alltid komma in på hans kontor eller ringa och tacka för senast, även om man tackade vid bordet. Om man inte tackar får alla bestraffning. Anledningen till att man inte slutar är för att vi tycker så mycket om varandra. Alla har ju samma problem därför är det lättare när man kan stötta varandra så länge man inte blir inkallad på kontoret.. Då är man minst i välden när man kommer ut. Den där jävla Eddy som får betalt eller vad fan han får av Robert för att hitta fel på oss och skriva lappar på minsta lilla sak ska bara hålla käfft!!

Anonym sa...

Jag känner Robert Larsson som INGEN annan gör , lyssna nu jävligt noga , den tjejen som tog självmord efter att ha jobbat på kvantum SNODDE saker och det var därför hon fick sparken , jag kände henne också och det var under inga omständigheter så att det var på grund av honom som hon tog sitt liv. Det är inte heller "ett 20-tal" anställda som yttrar sig så utan ett jäävla få tal och ngra som inte jobbar där längre . jag lovar dig , du som skrivir detta , att jag kommer hitta dig . just wait

Anonym sa...

Robert är LÅÅÅÅNGT ifrån känslokall . Han har ibland svårt att visa sina känslor som många har . Han har en enorm passion för sin butik , anställda , familj , vänner , kunder osv osv . Han är en jätte bra person och det du har skrivit stämmer inte . inte alls . Hur kan du skriva så när du inte sett det med dina egna ögon din äckliga fula jävla idiot . DU har inget liv och borde ta dig en funderare på om du verkligen ska fortsätta leva . säger som den över , i will find u

Gessleman sa...

Käre hotfulle anonym, eftersom ALLA kommentarer loggas och sparas separat med ip-nummer. Får vi se vem som hittar vem

Alex sa...

roligt att robert själv skriver här under namnet "Anonym" och hotar Gessleman, så sjukt uppenbart. Skaffa ett liv din jävla idiot. Ful är du också.

Handlaren sa...

Kan faktiskt tillägga att han inte bara varit "svinig" mot personal och kunder. Utan också grossister och lagerläggare.
Han har lurat till sig cirka 10 miljoner under en 10 års period på så kallad "kross-pengar".
När en vara blir skadad eller förstörd under transport etc så ska den ersättas med en ny vara eller pengarna tillbaka. De "Kross-varor" som herr Larsson inte var nöjd med valde han som en av de få ICA-handlarna i Sverige att få ersättningspengar. De flesta väljer en ny vara, men inte herr Larsson. Han valde en ersättning som bestod av svensk valuta och som skulle sättas in på ett "bank-konto". Det visade sig vara hans privata bank-konto som fick en års ingång på cirka 1 miljon. Det vill säga att under en 10-års period lyckades han fiffla till sig cirka 10 miljoner. Anledningen till att detta in uppdagats är för att grossister inte velat anmäla honom då han faktiskt också varit en stor kund till dem.

Gessleman sa...

Mycket intressant, kan du kontakta mig på mailen

Gessleman sa...

213.66.23.164 från Stenungsund är en flitig besökare. Kul!

ICA-Stig sa...

Larssons rykte känns väldigt pinsamt och ger dålig reklam för ICA rent generellt,då 99,9 %
av oss handlare är väldigt måna om sin personal.Robert Larsson borde ta sig en rejäl funderare om han bör fortsatta inom branschen.

Anonym sa...

Nån som vet om Robban har skött sig? I Juni så får vi veta svaret

Gessleman sa...

Spelar ingen roll om han skött sig eller inte. Skadan är redan skedd så det räcker och blir över.

Skulle rekomendera att Robert Larsson lämnar sin plats. Hans tid är liksom förbrukad p.g.a hans slavstyre.

Detta är det värsta man sett inom svenskt näringsliv och jag har väldigt svårt att tro att Robert Larsson kan få tillbaka någon form av förtroende från någon. Förutom från hans närmsta troga undersåtar förstås.

Anonym sa...

Gessleman kolla upp ica kvantum idag? Än värre än 2012

Anonym sa...

Många åsikter här. Tyvärr måste jag sälla mig till kritiken. Har precis upplevt hans mörka sida. Han och hans fru Maria, som är controller i butiken har satt i system att ta in unga tjejer runt 16 år till kassan och när dom blir 20 sparkas dom så att dom inte skall behöva betala ut den högre timpengen. Men först ser dom till att dessa tjejer har lärt upp dom nya. Att dom heller inte är medlemmar i handels underlättar och uppskattas stort av Robert och fru. En annan favorit är att ersätta dom med tjejer som har lönebidrag, för att då kanske R & M kan få pengar över till mat och låneinbetalningar även nästa månad.. Det är väl allmänt känt att R&M måste suga på ramarna för att få ekonomin att gå runt. Att R stolt berättar för alla som vill lyssna att butiken varje år ökat omsättningen mer än prognosen kan man nu se och förstå i ett helt nytt ljus.

Anonym sa...

Du Gessleman du är ju fan störd ditt jävla nätpeddo! när jag hittar dig så ska jag fan knäcka nacken på dig och bränna upp din familj! du är en jävla sosse som sitter hemma varje dag o bara skriver skit! Ska fan skicka alla på dig! Din fattiga fula jävel! Du är så jävla dum va! USCH!!!

Gessleman sa...

Att använda mordhot är inte särskilt smart av dig då alla besökares IP-adresser loggas och kommentarerna likaså. Grattis, du har blivit VIP-registrerad!

Anonym sa...

Jag vet att det finns fler ICA handlare som borde avgå. Som beter sej som svin emot sina anställda.

Gessleman sa...

Robert Larsson toppar listan för det mest lästa inlägget i år med. Grattis Robban till den fina utmärkelsen!

Icke kund sa...

Mycket bra, Gessleman!
Synd att det finns de som är ännu dummare än RL och förnekar det han gjort och på nåt sätt försöker utmåla dig som en lögnare. Hot är väl knappast ett civiliserat sätt att argumentera?
Jag kan bekräfta allt du skrivit, då jag har släktingar som jobbat i butiken i många år. Själv sätter jag inte min fot där igen. Det finns flertalet alternativ i kommunen och dess omnejd, där jag kan spendera min lön. Dumjäveln får inte ett öre av mig.