Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 12 december 2011

Skrota INTE det fasta nätet - Mobilbolagen MörkarJag blir djupt berörd när jag gång på gång läser om människor runt om i vårt land som drabbas av elöverkänslighet. Jag har i flera år varit engagerad i frågan då jag själv är drabbad. Jag sitter INTE i en husvagn ute i skogen utan el som vissa okunniga tror. Utan kan leva ett ganska normalt liv bara jag lyssnar på min kropps symptom och varningssignaler.

Jag är övertygad om att alla dessa människor runtom i vårt land som är drabbade av elöverkänslighet, och det verkar hela tiden bli allt fler, varken ljuger eller fabulerar om sitt handikapp. Att bara avfärda deras krämpor med att säga att det rör sig om inbillning hjälper knappast. Det jag begär av forskningen i landet är mycket simpelt att komma med förslag, råd och bot som gör att alla dessa drabbade människor mår bättre.

Att vi nu ska skrota det fasta telenätet och få ett mobilt sådant, känns bara helt sjukt att bli påtvingad denna teknik i det egna hemmet. Det skrämmer mig att ha en inbyggd antenn till detta fasta mobilmodem (Basstation), ständigt ansluten till mobilnätet som man måste ha för att denna teknik ska fungera.

Så fort jag kommer i närheten av dessa "sändarmaster" eller andra mobilsändare som finns runtom på hustak t.ex. blir jag grymt påmind om dessa "mobilstrålar" Jag får alltid en stark huvudvärk typ migrän som klingar av efter ett tag då jag gått iväg från dess närmaste sändarradie. Oftast kan huvudvärken sitta i långt efteråt. Får även hjärtklappning samtidigt.

Jag kan alltså vara på platser som har en viss avskärmning av dessa sändarenheter i form av hus etc men så fort jag kommer nära dessa så börjar skallen att banka och göra skitont. Mobilföretagen påstår att den strålningen är ofarlig. Men det är bevisat att människor mått väldigt dåligt och blivit sjuka då de bott eller vistats i områden med nära kontakt med dessa mobilmaster och mobilsändare på hustak o dyl.

Mina egna symptom talar ju för sig själva och jag tycker även andra bör uppmärksamma återkommande besvär av t.e.x huvudvärk, migrän, hjärtklappning samt yrsel och koncentrationssvårigheter som vanligast förekommer. Och även att bo nära en mast kan ge sömnsvårigheter. Elöverkänslig är nog ett fel ord. Jag skulle nog vilja kalla det för strålningspåverkad av "elektroniksmog" från vår allt tätare teknik snarare. Men visst, man kan bli känslig mot el med. Men då talar vi om magnetfält och elektriska fält.

Jag känner att den elektroniska smog vi dagligen utsätter oss för, med eller emot vår vilja är inte hälsosamt i längden. Det allt mer elektroniska och trådlösa samhället och livsstilen har även sina nackdelar och sitt pris i slutändan. Och tycker att forskarna ska hitta lösningar för att "neutralisera" dessa strålningar så att kroppen inte kan ta upp dessa "frekvenser" av strålning som påverkar allt fler människor. EN STRÅLANDE VÄRLD - NEJ TACK!

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.797469-nu-ska-031-forsvinna

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.798275-nollattornas-tid-ar-snart-forbi

1 kommentar:

Thomas sa...

Absolut en nyttig tankeställare Gessleman. När offentliga kända personer som Peter Wahlbeck träder fram, så tycker jag många fler borde ifrågasätta detta.

Är nog en tidsfråga när fler kända personer blir drabbade och sjuka.