Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 30 mars 2012

Killarna kommer att bryta ihop snartEftersom mer och mer tid går och de flesta killar börjar vakna upp när verkligheten börjar hinna ikapp dem och inse det faktum att de har mer eller mindre dödat en äldre försvarslös människa och att de kan varken ljuga eller neka bort detta hemska som hänt, kommer de att bryta ihop som ett korthus.

De kommer ALDRIG att kunna leva ett normalt liv efter detta. Minnena av att de har misshandlat en människa nästan till döds kommer att förfölja dem hela livet.

Det finns oberoende vittnen till händelsen och polisen är tvärsäkra på gärningsmännen. Ingen gud på denna jord vad han än heter kan ändra på denna sanning att de har med berått mod velat döda Carl-Eric Cedvander.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.902628-fortsatta-forhor-med-misstankta-pojkar

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tvivlar på att dessa hyenor (de är inte människor) kommer att känna någon ånger, i deras kultur och relion är en västerlänning en otrogen och hunden är oren. Enligt islamister är det inget brott att slå ihjäl en otrogen. Nu ser vi resultatet av den politik våra politiker har fört sedan Ingvar Carlssons tid och det är snudd på landsföräderi. Görs inget kommer Sverige att få enorma problem i en snar framtid.

Anonym sa...

Vad är det som får dig tro att de är islamister bara för att de kommer från ett muslimskt land? Jag kan garantera dig att brottet har ingenting med deras religion att göra, snarare deras respektlösa och äckliga beteende. Jag känner två av de inblandade och deras föräldrar skäms så åt deras vägnar. Det de har gjort är förkastligt och det är ingen tvekan om att de har ångrat sig. Ingen vanlig människa mår bra av att slå ihjäl en person, särskilt när själva brottet inte hade något med deras religion att göra.

Anonym sa...

Att dräggparasiterna kommer att få dåligt samvete för det elände dom har ställt till med tror jag inte ett förbannat dugg på!!!!

Anonym sa...

Vi skall kasta ut de kriminella parasiterna ur landet för de kommer att kosta skattebetalarna enorma summor, jag röstar på Sverigedemokraterna nästa val och många kommer att göra det för sådana här typer skall ut ur Sverige!

Anonym sa...

Kan någon lägga ut namnen och bostadsadress på de här dräggen eller deras föräldrar?

Gessleman sa...

Det kommenteras mycket om invandrarna. Det är individerna i denna tragiska historia som beter sig ruttet sjukt illa och inte alla invandrare som grupp.

Ni som vill komma med mer rasistiska kommentarer och åsikter hänvisar jag er till FLASHBACK