Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 27 november 2010

En riktig Våldspsykopat

Skulle vilja kalla en sådan människa som lyckas jobba kvar på ett sånt boende som en riktig våldspsykopat, en person som får ut sina hämningar och aggressioner på andra. Och samtidigt kan övertyga/manipulera omgivningen och sina chefer att det var nödvändigt med detta våld. Även kan en sådan blåneka vid en konfrontation så att det låter väldigt övertygande.

Riktigt sjukt och farligt tycker jag att en sådan person kan lyckas hålla sig kvar på samma ställe trots vittnespåtryckningar om dennes agerande. Lider med föräldrarna i denna tragiska händelse som jag stöder dem helt och fullt i. Samtidigt att det var det bästa de kunde göra att ta bort Erik därifrån i nuläget.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.499161-personalen-fortvivlad-over-situationen
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.499157-foraldrarna-fick-inget-veta

9 kommentarer:

Christer sa...

Skrämmande att det finns så okompetent personal och även chefer dessutom

Lisbeth sa...

Att denne anställde fortfarande jobbar kvar tyder på ett väldigt dåligt omdöme av chefen.Mer farligt är att denne chef inte kan se det uppenbara i denna situation.

Anonym sa...

Lisbeth, det handlar inte bara om dåligt omdöme det handlar om en chef som bevisligen inte ens lärt in det som lärdes ut i samhällskunskapen under grundskoltiden och som definitivt inte är eller åtminstone låtsas inte vara bekant med de lagar som gäller i Sverige. Hur hon klarat chefsutbildning, det är frågan.

Marie sa...

Att föräldrarna inte fick veta något alls tyder på en väldig bristfällig och dålig information från boendets sida som är en chefs uppgift och ansvar att meddela.

Anonym sa...

Den person som utförde misshandeln av en försvarslös handikappad människa borde bli åtalad i domstol.

Micke sa...

Definitivt. Misshandel är olagligt. In i finkan med honom!!

Anonym sa...

stryk skulle han ha

Anders sa...

Hans identitet borde röjas så att allmänheten kan varnas för honom och så att han aldrig kan få ett jobb inom vården igen.

Anonym sa...

Han heter Lars och är före detta militär fjälljägare.