Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 13 januari 2012

Ledaren blev inspirerad av Amerikansk basketfilm


Tränaren Christian Hägerström

Innebandyskandalerna fortsätter med nya sjuka saker och man undrar just vart idrottssverige är på väg? Hur kan Leif Winterhof, tala om en "miss i arbetet" och olyckligt om det har uppfattats som kränkande.

Hur fan på vilket annat sätt kan det tolkas som Leif Winterhof? Det är hur urtydligt som helst att dessa perversiteter är påhittade av en sjuk hjärna till ledare som inte vet ett skit om hur normala idrottsstatergier skall framföras.

Redan 2008 sparkades ledaren Christian Hägerström från FBC's damlag, för uteblivna resultat. Och nu 2012 försöker Hägerström ge resultat genom perversa spelstratergier för pojklaget. Tränarens egen förklaring är att han inspirerats av en amerikansk basketfilm.

I filmen använder tränaren före detta flickvänners namn och deras temperament i sina försvarsuppställningar. Är det en sådan här kvinnosyn de skånska idrottsbarnen ska uppfostras med?

En jävla pervers gubbmentalitet från Christian Hägerströms sida, som dessutom tillåts prägla ungdomarna. Nej, hos vissa går inte hissen ända upp. Tror inte heller att mycket går upp överhuvudtaget på Hägerström, varken psykiskt, fysiskt eller karriärmässigt.

Tränarens ordspråk lyder : Framgång föder framgång på kort sikt. Motgång föder framgång på längre sikt. Hur Christian nu uppfyller detta själv kan man ju undra efter sin "perversa comeback

Hägerström har även citerat Nalle Puh " När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."
Starkt jobbat Christian!

Han finns även med som personal på John Bauer med Innebandyinstruktör, entreprenörsämnen, psykologi som utlärning. http://www.johnbauer.nu/angelholm/om-skolan/personal

Ett tips till Christian Hägerström är att flytta till USA och Hollywood och göra karriär där som tränare i någon billig trashig B-film. Filmens verklighet är mer en lämplig värld för hans psykologiska tankebanor.


Mingelbild på Christian Hägerström
och några okända damer
Petra, Jennifer och Sofia?

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.826424-smiskstrategi-hos-pojklag-i-innebandy

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som är perverst?

Gessleman sa...

Gissa 0 gånger!

Anonym sa...

Hm, är du säker på att det är rätt tränare du namnger?

/Jonna

Gessleman sa...

Hm, på dig själv Jonna. Har du något annat namn?

Anonym sa...

Har inte din mamma lärt dig att inte tro på allt som skrivs i tidningen? Vi står bakom chrille, trots att det han gjorde såklart inte var passande alls!
och att en av de mest glädjespridande, mest omtänksamma tränare jag har stött på under min innebandykarriär ensam ska få skulden för detta när laget i fråga faktiskt har flera inblandade tränare, det är fan större skandal än hela den här uppblåsta historien!
// fbcare som uppenbarligen är mer upplyst i ämnet än dig

Anonym sa...

Gessleman, vad är du för en jävla idiot! Du lyssnar bara på massmedia!

Gessleman sa...

Han kanske är en bra tränare på andra punkter men han har visat ett ruttet omdömme på att uttrycka sig med dessa "kort" som är kalla fakta.Sen om andra tränare har sett på den filmen med och använt stratergin likaså låter jag vara osagt.

Pressmeddelande från FBC Engelholm fredag kväll :

Vi har inlett en utredning och tränaren är avstängd tillsvidare.

Vi har under dagen varit i kontakt med Skånes Innebandyförbund, Skåneidrotten samt Svenska Innebandyförbundet. Tillsammans kommer vi under våren genomföra utbildningar och kvalitetssäkringar av våra ledare för att liknande situationer aldrig ska kunna uppstå igen.

Vi vill ännu en gång påpeka att föreningen kraftigt tar avstånd från den sortens språkbruk och associationer, vilket inte hör hemma inom idrotten. Vi i FBC Engelholm beklagar djupt den uppkomna situationen.

Varför skulle styrelsen stänga av bara en (1) person om inte denne var upphovsmannen?

Gessleman sa...

Såklart alla tränare skulle stängas av som har godkänt dessa "stratergikort" men styrelsen har logiskt tagit detta beslut då någon måste ju träna lagen.

Låter som ett rimligt beslut i nuläget men vi får väl se..

Anonym sa...

Då kan man ju fråga sig vad du har för rättigheter med att hänga ut honom såhär, nu när det uppenbarligen visat sig att du faktiskt inte ens hat all fakta eller vet hur han ens är som person?!

Gessleman sa...

Som man bäddar får man ligga - Eller inte. Vederbörande med sin kompetens borde tänka 2 gånger (eller fler) innan han lär ut barnen sånt här trams

Jag vet inte riktigt hur en vuxen ledare tänker när han vill tuta i fjortonåriga pojkar att de ska sätta likhetstecken kring att smiska eller hångla upp en kvinna och innebandytaktik.

Så även om det inte är ”illa ment” så är det ju tillräckligt aningslöst för att man inte ska jobba med idrottande barn och dess värdegrunder.

Någonstans i det rätt gedigna jobbet med att beskriva sina taktiska idéer borde väl den här snubben ändå ha känt att han kanske var på väg (big time!) över gränsen?

Om inte, då är han inte bara en dålig ledare - då har han andra problem

Anonym sa...

Så patetisk du är Gessleman! Sitter och hänger ut en person som du inte vet ett skit om, förutom det du läser i medier. På det sättet är du allt annat än unik, du är bara så tråkigt förutsägbar och verkar sakna förmåga att göra några vettiga analyser av den "information" du ställs inför.

Även om du skulle ha "hittat" rätt tränare, vem har gett dig rätt att spela någon sorts domare och hänga ut Christian på det sättet? Han har använt olämpliga uttryck i sin tränarroll och du har synpunkter på detta till synes omogna agerande.

Du som förefaller vara betydligt äldre än Christan, varför använder du inte ett bättre omdöme än honom? Hålla på så här som du gör är ju inget annat än uttryck för omogenhet! Skärpning!

Gessleman sa...

Jag tycker att Christian har "hängt" ut sin perversa kvinnosyn tydligt nog i media och på sina taktikkort.Jag dömer varken mer eller mindre än alla andra upprörda människor.

Utan att göra några närmare analytiska eller statistiska undersökningar och beräkningar så kan jag mellan tummen och pekfingret påstå att 99% av det svenska folket tycker att detta var totalt omdömeslöst. Resten är TOTALT OMOGNA och tycker det var jätteskoj.

Jag vill markera min tydlighet och en nolltolerans att jag ALDRIG accepterar att en idrottsledare ska bete sig på detta vis ute i samhället.

Det är viktiga grundläggande värderingar för hela idrottsrörelsen vi pratar om.Och inget oskyldigt litet pojkskämt!

Anonym sa...

Saken är bara den att Christian har ingen pervers kvinnosyn! Och hur kan jag veta det?... Jo, för att jag känner honom bättre än vad du gör! Var snäll och inte skriva saker som inte stämmer!