Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 9 juni 2011

Ta moraliskt ansvar - Eller byt yrke


Gessleman - En moraliskt stark statistpolis

Har man valt att bli polis så måste man ha ett starkt moraliskt ansvar att tjäna rättvisan på bästa sätt och även brottsbekämpningen likaså och särskilt då vid en studentavslutnings helg. Dessa polismän har tydligen inte detta moraliska ansvar som krävs och medföljer sitt yrke om de nu hade den inställningen att de endast längtade till passets slut och bör allvarligt se över sitt nuvarande yrkesval i livet.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.648048--rena-rama-fylleslaget-fran-morgon-till-kvall-

4 kommentarer:

Ingrid sa...

En sjuk skrämmande utveckling i vårt samhälle,tokfylla och oansvariga krogar o poliser

Kent sa...

Poliserna satt säkert och åt munkar och drack kaffe och ville inte bli störda

Janne sa...

Fest under ordnade kontrollbara former är okej, men många redlösa fulla studenter är svåra att tygla för vakterna om poliserna sitter och slöar i bilarna och tänker bara på hemgång. Sorgligt och en skam för poliskåren att det finns sådana oansvariga latmaskar!

Anonym sa...

Nu är ju polis inget kall utan de har lön som alla andra arbetare i Sverige, att köra in den här slusken skulle garanterat innebär övertid. Till vilken nytta?
Kom ju en annan patrull bara 15 min senare, han var omhändertagen av vakter. Det var ju inte så att de slutade jobba.... De var ju gripbara om det hände något t ex annat mer akut hände.
Poliserna hade redan jobbat en nästan fullt pass med att ta hand om massa ungdomar som fått supa sig fulla på de krogarna som nu ville ha hjälp.......

Visst det är enkelt att gnälla på polisen men de som förtjänar skit är studenternas föräldrar som brustit i uppfostran, krogarna som uppenbarligen inte klarar av detta men vill tjäna pengar...... Grova pengar.... Men det är ju enklare att gnälla på polisen för de glider ju bara omkring och dricker kaffe....... För GBG är ju så lugn stad tack vare alla ansvarstagande invånare.......