Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 25 januari 2011

Dagens Rubrik i Metro - Dagens Smör i Mailen


En glad Garderud läser tidningen
Att jag EJ får en Gratis DVD av produktionsbolaget med Roxettevideon står det däremot inte som alla andra statister har kompenserats med nu i efterhand med. (Ahh! vad det dryper hemgjort margarin) Jag är helnöjd med min medverkan iaf i den o klipptes ej bort. Tack Mats Udd!

3 kommentarer:

Gustav sa...

Fick ni statister upprättelse i form av en DVD till slut.Låter lite sent påtänkt av bolaget.

Gessleman sa...

Upprättelse kanske inte är det rätta ordet Gustav. Alla fick ett mail från en viss producent om att få denna DVD förutom jag då.Ett tydligt genomskinligt försök av bolaget att släta över och visa en god vilja.Låter väl som en rättvis fördelning inte sant?

Steven sa...

Jag har följt denna story och tycker att produktionsbolagets dialog med Michael har aldrig infunnits där från första stund efter publisering i media.

I efterhand så kan man kritisera Michael att han tjötat på de inblandande och därmed orsakat en storm av åsiker från olika håll om vad som är rätt eller fel.

I min bedömning ligger skulden dock mer på produktionsbolagets sida som hela tiden har backat i sin dialog med Michael och sedan använder polis och ombud som ett slags skyddsnät mot dem själva.

I flera avseenden styrker min bedömning detta då nu produktionsbolaget enligt Michael ger ut en DVD till alla statister i efterhand som en slags god vilja,som jag tolkar som ett tydligt tecken på en falsk snällhet.

Och även för att skapa ett bättre förtroende och anseende utåt sett.Känner att denna "gåva" ger snarare en motsatt effekt tillbaka till dem själva i dålig dager. // Steven