Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 29 december 2010

Stena Fastigheter - Svartlistade


Bengt Gustavsson (overksam?)
Stena fastigheters VD i Göteborg
I Stenas fastigheter är ju ingen direkt värmehöjare att bo i. Är det otätt så ska detta naturligtvis tätas omgående och inte bara ges ut ett värmeelement som knappast hjälper mot det farliga draget som man kan bli rejält sjuk av om det pågår länge. Och har man dessutom bara 9 grader i badrummet så riskerar man ju även att frysa ett "visst organ" av sig, när man ska uträtta sina behov. Nej fy fan vilken köldchock. Vi har emellanåt haft 18 grader i vår lägenhet p.g a elementens onormala funktion. Vi har luftat dessa men inget har hänt. Vi har däremot en högeffektiv värmekamin i vardagsrummet som ger de två sista graderna när den är på och vi brukar även ha en del värmeljus tända på kvällen för att höja mysfaktorn och då förstärks ju även värmen samtidigt.


Men de släcks naturligtvis vid läggdags. Tycker även att Rasul Karuan ska kontakta Hyresgästföreningen om han inte redan är medlem där, så kan de hjälpa till med det juridiska.
Sedan får heller inte fastighetsförvaltarna gå in i lägenheten med huvudnyckeln utan hyresgästens medgivande eller tillåtelse. Även en rejäl hyresredusering för detta odrägliga boende ska Rasul Karuan ha rätt till utan tvekan. Miljöförvaltningen kan naturligtvis också göra sitt och detta är ett bra exempel på slappa bekväma och lata hyresvärdar som förtjänar att bli SVARTLISTADE.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.519548-bara-14-grader-i-vardagsrummet

3 kommentarer:

Claes Malmberg sa...

I ett U-land är detta en verklighet för många. Men i ett land som Sverige helt ofattbart och sjukt. Dessa hyresvärdar borde svartlistas direkt utan tvekan. Och nu när det varit kallt så länge, är det extra viktigt att detta sköts snabbt och effektivt.

Anonym sa...

jag fick vänta drygt en månad på en ny spis för min var trasig.stena är bland dom sämsta fastighetsvärdarna i gbg, inte en ursäkt eller kompensation fick jag.

Jupiter Family sa...

سنة جديدة سعيدة!
السنة الجديدة 2011 احتفالات الألعاب النارية في جميع انحاء العالم
http://fireworks2011.blogspot.com/
عرض على موقع يوتيوب
http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM
http://youtu.be/yiPvT_nhHt8

Happy New Year!!
New Year's 2011 Fireworks Celebrations Around the World
http://fireworks2011.blogspot.com/
Demo on YouTube
http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM
http://youtu.be/yiPvT_nhHt8