Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 29 februari 2008

Påskharar och Tandtroll

Snart så kommer påsken med all sin fägring och prakt.Då målar vi färgglada ägg och älskar som påskharar i takt.Vi mumsar ägg i choklad från kvarterets kiosk .Och känner oss uppeggade av denna ljuva högtid som kallas påsk. Alldeles för mycket snaskätande just vid denna stund. Som är nog alla tandläkares favvohögtid att ha dig som sin kund.

Då går borrarna varma av alla kariesfyllda tänder och söndertuggade plomber. Som spricker likt äggskal i en symfoni av godisfyllda bomber.Kanske häxorna uppdaterat sina kvastar med en blåtandsmotor i. Då de susar alla hungriga tandtroll i Sverige förbi.Har påskharen hyrt ett bemanningsföretag för att hinna gömma allt godis och ägg från barnen. Eller har han stannat hemma o tatt sin examen?


Personligen så tillhör jag dem som varken äter ägg eller godis. Ägg tål jag inte rent allergimässigt och godis har ingen lockelse förutom härlig gräddglass i alla dess smaker. I år ska jag vara påskgubbe igen och bjuda alla goa kärringar på äggtoddy på jobbet och smiska alla elaka gubbar med riset. Det blir nog väldigt uppskattat av chefen som är av det kvinnliga könet. Glad pisk din sadist sa hon förra året och smålog.

Inga kommentarer: