Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 13 juli 2011

Simhallarna - Ett himmelrike för Pedofilerna


Simhallarna är ett utmärkt ställe för pedofilena att få utlopp för sina lustar. Där finns en klar frihet att i omklädningsrummen och i dusch o bastu utrymmena antasta dessa unga pojkar eller flickor.

Och det finns säkert ett stort mörkertal av dessa förgripna barn som inte vågar berätta detta hemska och traumatiska för någon vuxen. Skulle vara lag på kastrering av dessa pedofiler vid ett brott.

Kanske blir man tvungen att begära en ID-koll från straffregistret vid entrén för att stoppa dessa pedofiler redan där som vore en realistisk möjlighet iaf. Fast i detta fall så fanns 60-åringen inte med. Det är viktigt att tillsätta något slags "filter" för att skydda barnen mot dessa individer,och en vakenhet av badpersonalen.

Därför vill jag samtidigt relatera till ett annat bad som varit uppe i media nyligen att det är ALDRIG ok att skriva grova sexuella antydningar i den ton som Hagabadet gjort då det finns så många konstiga människor som kan få konstiga ideer när de besöker en simhall. Och då pratar jag inte bara om barnrelaterade förgripanden. Och jag ryser länge när jag tänker på VD'n Pelle Johanssons "skitroligt"

Jag har ofta varit med min flickvän på Valhallabadet som jag förövrigt kan rekommendera som ett utmärkt och billigt bra bad med en hög standard och kompetent personal samt god mat.


http://www.gp.se/nyheter/halland/1.674497-60-aring-misstanks-for-barnvaldtakt-i-simhall

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.674780-60-aringen-haktad-for-barnvaldtakt

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.674780-haktad-for-barnvaldtakt

2 kommentarer:

Sandra sa...

Gud vad hemskt!

Håller absolut med dig Michael att detta fruktansvärda kan sättas i relation till Hagabadets skriverier i allra högsta grad. Och jag tycker det är görviktigt att detta uppmärksammas i media

Bengt.S sa...

Ja en uppmuntrande dialog av en sexuell natur i Hagabadets blogg kan locka till sig olika sorters individer/kunder med sexuella böjelser/intressen då Johansson kallar detta för grov satir och riktigt roligt

""En blogg är ju bara ett forum för samtal mellan våra kunder. Den som inte uppfattar att det är på skoj har större problem än den som fattar det"" säger Johansson till GP

Vad Johansson kanske inte förstår att det FAKTISKT finns konstiga kunder/människor som kan lockas till Hagabadets ""frispråkighet""

Den VD som inte uppfattar detta har större problem än den VD som fattar det

/ Bengt.S