Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 28 februari 2008

Hönan eller Ägget

Vem kom först hönan eller ägget är ju en klassisk fråga. Har en ganska logisk,teoretisk och trolig förklaring på dilemmat. Hönan liksom alla andra äggläggande varelser måste en gång i tiden ha varit utvecklade för att föda levande ungar. Alltså vanliga däggdjur som för länge sedan i evolutionens utveckling och gång blev metamorfosiskt genetiskt förändrade till att kläcka dessa ägg istället.

Inte genmanipulerade i ordets bemärkelse men i någon form av metamorfos likt en larv förvandlas till en fjäril via en puppa eller en kokong. Så att dess DNA med inre organ samt fortplantningsorgan omvandlades och utvecklades till att kläcka ägg.

Kortfattat: Nångång så tyckte vår skapare att vi människor skulle få ägg till frukost och gjorde då denna lilla metamorfosiska förvandling på dessa däggdjur och vips så vorde det ÄGG! Sen är ju tuppen ett måste för att det ska hända något också och då ställer man sig frågan: Vem kom först Tuppen eller Hönan? Ganska samtidigt som Adam och Eva. De frågade nog gud om något smarrigt till frukost.Inga kommentarer: