Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 11 november 2012

Pedofiliska fixerade drifter drev Theo till detta
Theo Göthberg

Killen har ju en klar och tydlig impulsstyrd pedofilisk drift med sin fixerade tanke att "ta henne" och kidnappar därför denna 9-åriga tjej, håller henne inspärrad i sina föräldrars källare. Är så pass slug av sig att han går ut och låtsas leta efter henne. Han upptäcker allt folk och går då tillbaka hem och sätter på henne hans egna kläder och går ut igen.

När han se
n blir upptäckt, försöker han att desperat ljuga en sista gång att det är en pojke han kommer och bär på.Fast det är klart, han kanske bara var lite efter i sin pubertala utveckling? Nej, flickan kan vara glad att hon lever. Bevisligen så kan killen absolut planera och manipulera och verkar ha psykopatiska drag.

Och var fanns killens föräldrar? Kanske skulle de komma hem på morgonen och han var tvungen att flytta henne,därav paniken.Vart skulle han med flickan när man upptäckte dem? Till polisen eller hem till flickans föräldrar? Knappast troligt. Han kan ha hotat med det ena och det andra om flickan skulle berätta något om han skulle åka fast.

Barnpsykologer måste undersöka detta djupare om det ligger något dolt efter detta hemska trauma. Att åklagare Per-Erik Rinsell fortfarande gör bedömningen att det är fråga om ett människorov håller jag fullkomligt med om. Att Göthberg böäven gå igenom en sinnesundersökning råder väl inga tvivel om.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1125832-24-aringen-har-begarts-haktad

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1126620-nu-24-aringen-accepterar-haktning


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en livsfarlig person, Michael Garderud. Vad har du för kvalifikationer som gör att du kan bedöma att pojken har impulsstyrda "pedofilisk" drift?

/M

Anonym sa...

Jag kollade på hans FB sida (innan den lags ner ),minst sagt konstig prick han Theo .24 bast och gillar 10 åringars Japanska serie figurer,men å andra sidan sett så är nästan hela Asiens ungdomar densamma.

Gessleman sa...

Jag utgår från det som Göthbergs advokat uttalat sig om denne - vad Göthberg sagt själv till sitt försvar.

Man behöver inte vara en utbildad psykolog för att se detta mönster som kan skönjas. Självförnekelse om sin verkliga läggning samt förvirring är det första som man brukar möta vid början av förhörsprocessen.

Hyser ingen som helst sympati för pedofiler men nån som gjort ett barn illa ska naturligtvis kunna söka hjälp för att fortsätta hålla sig ifrån barn.

Det viktigaste måste ju vara att se till att så få barn som möjligt råkar illa ut och att bara skrika att "pedofiler ska dö" uppmuntrar ju inte direkt sinnesstörda människor att söka hjälp innan de gör något dumt.

Folk som begår övergrepp mot barn bör man låsa in och kasta bort nyckeln. Tycker själv att livstid vore ett minimum straff för folk som ger sig på barn.

Samhället har absolut rätt att hålla sådana människor inlåsta tills man kan vara säker på att de inte utgör något hot mot sin omgivning mera.

Så är det någon som är farlig så är det definitivt Göthberg kära M