Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 23 juni 2017

Herbalife - Bluff,scam,pyramidspel se filmen här
Ni som inte redan vet att Herbalife är en stor jävla bluff som bygger på att rekrytera folk att köpa och sälja och att vinsterna går bara till toppen av pyramiden. Se denna film som är ett varningens finger till dem som söker lättförtjänta pengar.

Rekommenderar varmt dokumentären Betting on Zero där hedge fund miljadären Bill Ackman försöker sänka scam och pyramidspelet Herbalife. 

Skrämmande att Herbalife sponsrar Bajen och alla möjliga idrottskändisar såsom Ronaldo. Företaget har en affärsmodell som går ut på att ett fåtal tjänar pengar i toppen av pyramiden för att de lurade i botten fortsätter lura sina vänner som lurar sina, fungerar ungefär som svarte petter.


Vem sitter där till slut med 100 startpaket som är omöjliga att sälja om man inte lurar nån annan att bli säljare. Att folk kan bli så jävla hjärntvättade utan att räkna ut enkla matematiska kalkyler för att se vinstfördelningen är för mig en gåta.


 Men det är samtidigt synd om de fattiga som inte kan räkna alls som vaggas in med falska löften att "bli rika" Rent för överjävligt!

Självklart är det ett pyramidspel. Kanske den största scammen i modern historia. 
Hoppas wall street fattar detta snart och att aktien går till noll. Just a matter of time.Så fungerar pyramidsspels konceptet läs HÄR

Se filmen HÄR 

Inga kommentarer: