Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 9 november 2016

Höglunds Flyttexpress AB - Varning!

Efter att en tipsare hört av sig till mig så vill jag passa på att höja ett varningens finger angående denna flyttfirma som enligt tipsaren har använt andra bolags organisationsnummer och köpt annonser i deras namn. Detta är enligt tipsaren polisanmält och blir nog en utredning på detta då de även ska ha mordhotat folk.

Då jag kollat upp företaget på bolagsverket och på allabolag.se samt verksamt.se/sok-foretagsnamn så finns det inget bolag registrerat med detta namn eller med något organisationsnummer som det logiskt borde göra då det är ett aktiebolag. 

Företagets namn står även skrivet på olika sätt på deras hemsida såsom Höglundsflyttexpress AB, Höglundsflytt Express AB samt som Höglunds Flyttexpress AB.

Ej heller då man söker på deras telefonummer som finns angivet på deras hemsida 0764-040445 så får man ingen träff på varken eniro.se eller hitta.se (Hos mig så ringer det varningsklockor redan här)

Enligt företaget själva så skall de även ha yrkestrafiktillstånd och vara försäkrade i Folksam. Vid telefonkontakt med Folksam så har inget företag med detta namnet någon försäkring hos dem. Och vid telefonkontakt med transportstyrelsen så har inget företag med det namnet något yrkestrafiktillstånd hos dem. 


Då firmanamnet inte existerar vid en sökning varken hos bolagsverket eller på allabolag.se med ett tillhörande organsiationsnummer. 
(organisationsnumret MÅSTE överenstämma med firmans namn) så är detta ett jävligt oseriöst bluff och båg företag som man ska akta sig för tycker samtliga myndigheter jag har pratat med.

Har även vidarebefodrat detta till media, så vi får väl se vad mer de kan gräva fram.

Länk till företagets hemsida finns HÄR

1 kommentar:

Höglunds flytt VARNING sa...

Riktiga skojare. De har även försökt lura min bekant genom att hota henne med att hon ska få sitt namn förstört. Tricket de gör att att vidarebefordra dig från en person som först säger att en offert ej är bindande, till en annan telefonist som sedermera spelar in dig när du anger uppgifter för en offert. På så sätt kan de kräva dyra avbokningsavgifter. Sjukt att firmor får hålla på såhär ett tag innan lagen hinner ikapp.