Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 16 augusti 2015

Göteborgsposten åker spårvagn (utifrån)


GP-TV när den är som sämst!

Premiärturen var helt fullsatt. Men på nästa tur kunde GP:s team äntra vagnen, skrivs det i artikeln. Men vad får man som läsare se? En kort filmsnutt utifrån vagnen från hållplatsen! Varken intervjuer eller kommentarer från de åkande heller.

En riktig härlig spårvagnssightseeing GP, man kan riktigt känna dessa historiska vingslag då vagnen susar förbi och för att ni tänkte på alla som inte bor i Göteborg som får nu dela dessa vackra vyer kring den nya sträckan som den åkande får uppleva. Nästan som om man vore där!


Så fjantigt ynkligt att filma ca 20 sek då spårvagnen endast lämnar hållplatsen och sen följer ju kameramannen (eller kvinnan) inte med spårvagnens rörelse då den åker. Dessutom saknas ju en intervju med de åkande vad de tyckte. Lite mer vackra vyer från Göteborgs nya spårvagnslinje kunde ni absolut ha filmat. 


Men att locka läsare att klicka på ett trist och tråkigt TV-inslag som bjuder på denna intetsägande resa är ju nästan som att lura läsarna bara för att få mer visningar.Undrar om ni hade ren otur på turen och fick slut på batteriet eller minneskortet? 

En kommentar till denna "spårvagnstur" GP?

Se klippet HÄR

Inga kommentarer: