Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 3 juni 2015

Västtrafik - Kontrollantens bitna finger


En bild som figurerar runt på FB och som påstås föreställa bitmärken på kontrollantens hand. Är det kontrollantens hand överhuvudtaget man ser? Enligt mig så är det inga bitmärken om inte vederbörande har extremt vassa tänder.
Det liknar inga bitmärken som jag har sett iallafall. Det krävs mycket kraft för att bita igenom huden,och oftast så blir det djupa märken/blåmärken och inga öppna sår som på bilden.
Sedan så ser jag totalt 3 st s.k "bett" på fingrarna. Hur lyckades han bita henne hela 3 gånger egentligen? Borde hon inte dragit bort handen efter första gången? Nej, dessa skador måste uppkommit på ett annat sätt och bör inte tas som bevis föreställande "bitmärken" vid en eventuell rättegång.

Vi saknar ju all data än så länge men i det stora hela så kan man ju konstatera att de första reaktionerna från Västtrafik ang mobilfilmerna var att det inte såg bra ut, och man ursäktade sig.

En kortare tid därefter och ungefär så lång tid som det tar att få fram och inspektera bussens övervakningsfilmer så häver Västtrafik avtalet med G4S med omedelbar verkan. (Om man nu får gissa lite) Och vad säger isf det?
Att kontrollanten troligtvis blev biten av en sån här ligger ju mycket närmare sanningen. Kolla in de sylvassa tänderna.

Inga kommentarer: