Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 29 juni 2015

Addici kränker besökare - Stick härifrån!


Min kompis och jag var på besök i Frölunda torgs galleria 27/6 Vi kom dit kl 3 och uppmärksammade att både upp o ner rulltrapporna vid McDonalds stog stilla så jag sade till i en av butikerna om detta och de skulle säga till väktarna om detta.
En halvtimme senare stog de fortfarande stilla och jag såg att det var stora köer till hissarna som det även var då vi först kom dit vid 3.
Jag gick in i en annan butik och sa till att de stått stilla i en halvtimme och då pekade butiksbiträdet ut på väktarna som just kom förbi utanför med en kvinna imellan dem. Uppfattade detta som mycket odramatiskt då kvinnan gick lugnt med väktarna i den stora hallen utanför butiken

Jag gick fram till en av väktarna och sa artigt "ursäkta mig men rulltrapporna har stått stilla en halvtimme, kan ni ta det sen? Varvid väktaren vände sig mot mig och sa mycket irriterat " ser du vad jag håller på med? Ser du vad jag håller på med? (2 ggr) stick härifrån! och fortsatte sen vidare med kvinnan mot Hemköpsdelen av köpcentrat.

Jag blev väldigt förolämpad och kränkt av att väktaren ville att jag/vi skulle sticka därifrån då jag endast ville påpeka att rulltrapporna stog stilla och de kunde ta det sen. Inte att de skulle släppa kvinnan och sätta igång rulltrapporna. Sen kan man undra varför det behövdes 2 väktare för att gå iväg med en till synes stillsam kvinna?

Om jag t.e.x. hade stört väktaren med min fråga i en våldsam och obekväm situation kunde jag förstå att väktaren vill ha mig ur vägen. Men så var inte fallet alls vid detta tillfälle. Därför är väktarens beteende mycket märkligt och helt obefogat. Min kompis som hörde detta blev också väldigt upprörd.

Skrev till Diligentia som har hand om Frölunda Torgs Galleria bad om ett svar och en ursäkt av den berörda väktaren. Som f.ö kommer från vaktbolaget Addici.

Idag är det den 6/7 och 10 dagar senare och vi har inte fått varken en ursäkt eller någon förklaring av vaktbolaget Addici över det inträffade.

Vi tycker båda att detta är ett oaceptabelt bemötande/beteende från väktaren som kändes mycket oproffesionellt och framför allt riktigt obehagligt.

Inga kommentarer: