Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 14 augusti 2014

GP nonchalerade krock vid masthuggstorget


En kollision skedde idag vid mellan en spårvagn och bil. Bilen, en svart van som kom från företaget matdirekt.se och skulle svänga vänster från 1:a Långgatan in på Värmlandsgatan och uppmärksammade antagligen inte 3:ans spårvagn som kom från Järntorget och körde då in i vagnen.

Vagnen utrymdes som var full av både upprörda och oroliga människor och det var ett rejält pådrag av räddningsfordon samt ambulans och polis på plats.

Inga skadade och endast materiella skador kunde jag se,men det blev ett långt stopp i spårvagnstrafiken på drygt en halvtimme. 

Ringde och tipsade detta till GP med info och bilder och de tackade och bugade, men i nuläget står det inte ett smack om det i webbtidningen.

Ringde dem senare och undrade var nyheten blev av och då skyllde man på ett skiftbyte att artikeln inte blivit publicerad. Ja menar, GP brukar ALLTID rapportera om incidenter såsom stopp i buss o spårvagnstrafiken oavsett skiftbyte.

Det hade inte heller hänt något VIKTIGT som gjort att den händelsen hade blivit bortprioriterad på webben.

Vid kontakt per telefon nu i kväll gav man mig detta svaret som du kan lyssna på här nedan. Folk ska tydligen bli rejält skadade och bilar krossade. För GP brukar alltid rapportera om mycket mindre händelser och trafikstörningar än denna och därav min förvåning. Ska GP bli som EX och AB och bara jaga de STORA nyheterna?

Sanningen och svaret är ju egentligen ganska enkelt och uppenbart, för det var ju Michael Garderud, den kränkte mannen som tipsade om det. Och då gäller inte god journalistisk sed och rapportering längre. Håll till godo med nyheten på bloggen iaf!

Svaret från GP kan ni lyssna på här :Inga kommentarer: