Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 27 december 2012

TV:n som krympte över natten


Mediamarkt ger dig inte vad du vill ha

Erbjudanden i elektronikföretagens reakataloger kan verka bättre än de egentligen är. Det är något som Maria fick erfara på juldagen.
Maria hade spanat in en 55 tums Samsung tv i Media Markts rea-reklam på webben. Tidigt på juldagsmorgonen körde hon till butiken i Linköping, en färd på 40 minuter, för att vara där innan öppning.
Men när hon kom in i butiken var tv:n bara 51 tum. Det var ju som att tv:n hade krympt över natten. Jag kände mig lurad och blev riktigt förbannad, säger Maria.
Hon påpekade för en försäljare att de uppgivit fel storlek i reklamen.Men han sa bara att något måste ha blivit fel, och när han kontaktade ytterligare en säljare så sa de bara att de inte kunde göra något åt det. Det är för jäkla dåligt, här går man upp tidigt och tar sig till affären, bara för att bli lurad, säger Maria.
Maria försökte förhandla sig till en annan 55-tummare till samma pris men lyckades inte. Samtidigt kastade sig andra kunder över 51-tummaren och tillslut köpte även Maria den tv som såldes till det utannonserade priset.Men jag tycker ändå att det är väldigt dåligt att de ljuger i reklamen, säger hon.

Inga kommentarer: