Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 17 juni 2014

Veolia kör med öppna dörrar - Livsfarligt!

Här kör bussen med öppna dörrar vid Brunnsparken.

Victoria och jag steg på vid Kungsportsplatsen och när bussen körde iväg var dörrarna öppna och det var fullt med folk som stod och det var barnvagnar mittemot. Sade till högt att dörrarna var öppna och fick ett irriterat "jag vet " tillbaka från busschaffisen som fortsatte köra.

Totalt oansvarigt! En kille filmade färden med sin mobil och jag hoppas det läggs ut som ett ytterligare bevis. Kolla in mannens krampaktiga dubbelhandsfattning i ledstången och hans arga blick mot busschauffören.

Chauffören borde rimligtvis ha ropat ut  i högtalarna att bussen hade ett dörrfel och släppt av alla passagerarna vid Kungsportplatsens hållplats, ur säkerhetsaspekt.

Samt också kontaktat trafikledningen och rapportera felet vilket han heller inte gjorde.Istället nonchalerade chauffören detta och utsatte passagerarna för fara och körde vidare mot Frölunda torg. Givetvis ska bussföraren avstängas för tjänstefel.

Att Veolia säger att det skulle finnas förmildrande omständigheter då föraren hindrade spårvagnstrafiken stämmer inte då Kungsportsplatsens hållplats för bussar ligger avsides från spårvagnsspåren och föraren hade därför ingen anledning att köra vidare med öppna dörrar. (se bild nedan)

Dessutom struntade han även i att rapportera felet och släppa av passagerarna vid första lämpliga tillfälle d.v.s. redan vid Kungsportsplatsens hållplats och sen köra bussen direkt till verkstaden. Många av Veolias bussar och en del förare är en rena rama trafikfaran ute på Göteborgs gator.

Busschaffisen som "visste" men ändå körde.

Läs mer här:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2404373-buss-50-korde-med-oppna-dorrar

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2405331-korde-med-oppen-dorr-foraren-avstangd

Inga kommentarer: