Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 18 februari 2014

SVD plockar bort bloggtjänsten Twingly

Bloggtjänsten Twingly har just plockats bort från deras hemsida och Svenska dagbladets utvecklingschef Johan Möller säger följande om anledningen till detta.. 

Gessleman :

Bloggtjänsten Twingly eller inlagda blogginlägg syns numera ej på webbsidan. Systemuppgraderingar säger man på SVD men kan inte lova när Twingly blir tillgänglig igen. Samma "sak" skyllde GP på innan de helt tog bort tjänsten för ett år sen. För mig är det definitivt ett ökat nyhetsvärde som gör att jag tycker SVD borde ha Twingly eller annan tjänst som länkar till bloggar.

Jag upplever att journalistiken har blivit bättre när det finns en omedelbar feedback på innehållet i form av blogginlägg som granskar faktapåståenden i artiklar. Borde inte SVD ganska enkelt kunna sålla och filtrera bort de bloggar som konsekvent länkar irrelevanta blogginlägg genom nuvarande hjälpen av företaget Interaktiv säkerhet? Det är olyckligt för oss som försöker att vara seriösa att det inte går att länka artiklar längre.

A
tt det finns de som är mer eller mindre oseriösa - ja, det är visserligen ett bekymmer, men att dra alla över en kam är inte särskilt lyckat.

Johan Möller :

Det har skett i samband med en systemuppdatering när vi byggt om hela sajten i ett annat system, så det är ingen bortförklaring alls :-) Vi prioriterade bort Twingly tillsammans med andra saker för att bli klara i tid.

Vi var först i Sverige att använda Twingly så vi känner verkligen tjänsten. Vi har också använt oss av Interaktiv Säkerhet för att rensa bland Twingly-inläggen precis som du föreslår.

Nu när vi har tagit bort Twingly kan vi utvärdera vad det egentligen bidrar med. Som det ser ut nu kommer vi troligen inte att lägga tillbaka det.


Suck säger jag bara, sicken fegisjournalistik ...!

Inga kommentarer: