Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 16 oktober 2013

Moderaten Gunilla Lindbom Allander hittade på ett rån från tiggare


Gunilla Lindbom Allander

Hur fan är man skapt och hur lågt har man sjunkit som medmänniska r man fejkar ett rån från en tiggare. Herre jävlar vad psyksjukt säger jag bara!

Vem fan betalar hyran kontant nu för tiden? Gick hon till hyresvärden med ett kuvert eller? och för att betala hyran MITT i månaden dessutom.Ologiskt redan där.

Jag har lite elakt kallats för den kränkte mannen i media. Men denna man blev VERKLIGEN kränkt. Fy fan vad vidrigt! 

Antar att det inte blir något mediedrev mot Moderaterna efter detta som det hade blivit om det var en SD-politiker som fantiserat ihop historier på ett liknande sätt.

Sällan har väl uttrycket "skogstokig" passat så jävla bra. Jag skulle typ gissa att hon lider av psykisk ohälsa, detta i kombination med ekonomisk stress som gjorde att hon tog en rövare för att få loss lite mer stålar.

(Ordet "rövare" i detta sammanhang ska ej förväxlas med en sexuell handling.)

Oavsett politiskt inriktning så tycker jag fallet 
är både farligt och
 tragiskt, och naturligtvis är det mest synd om hennes dotter i sammanhanget.

Till följd därav att hon ställer upp för Moderaterna och söker en valbar plats så blir hon en offentlig person.Mycket viktigt att personer som dessa gallras ut direkt, för vem vet vad denna farliga människa kunnat ställa till med som beslutsfattare.

Hade inte polisen gjort ett så bra arbete så hade en oskyldig människa suttit häktad nu. Jag ger verkligen en STOR credit till polisen.

Läs mer i GP här :
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2132590-rananklagad-tiggare-var-oskyldig

Kvinnan stal även Copyright skyddade bilder från en tysk fotograf och hävdade att de föreställde henne.

Läs mer om detta här :
http://gessleman.blogspot.se/2013/10/gunilla-lindbom-allander-stal.html

Läs också, moderatkvinnan hade även blivit rånad förut..
http://gessleman.blogspot.se/2013/10/gunilla-lindbom-allander-utsatt-for-ran.html

Lääven Gunilla Lindbom Allander som Tessi2004 på Flashback 
http://gessleman.blogspot.se/2013/10/gunilla-lindbom-allander-som-tessi2004.html

1 kommentar:

Psykologen sa...

Jag tror att vi kan ta för givet att hon är fullt medveten om att hon ljuger, då hon bevisligen har konstruerat extra användare på FB enkom för att ge sig själv uppbackning.

Vi kan därmed, enligt mig, utesluta idén om att hon skulle vara en mytoman som inte inser att hon ljuger.

Vad som i sådant fall blir mer intressant är hennes motivering till att fabricera lögner av den här typen. Kan det vara så att hon anser sig så illa behandlad av världen att hon själv konstruerar alternativa personligheter som håller med henne eftersom hon anser att sådana personligheter borde ha funnits där för henne från början?

Är det så att hon konstruerar personligheterna för att folk skall "hamna på hennes sida" och således fylla en stöttande funktion? Vet hon om att hon beter sig svinaktigt och uppfinner personligheter som håller med henne enkom som en taktisk funktion?

Personligen chansar jag på, baserat på vad som hittills kommit fram, att hon konstruerat en fantasitillvaro som hon anser sig vara värd. I sin värld anser sig hon vara värld beröm, en modellkarriär, en sportkarriär etc. Hon är en viktig person som bör uppmärksammas.

Sannolikt står denna fantasibild i konstrast till verkligheten, då hon sannolikt innerst inne anser sig vara meningslös, ful och otränad. Att hon uttryckligen talar illa om falska människor ser jag som ett klassiskt fall av projektion, alltså att hon tillskriver andra de karaktärsbrister hon själv, innerst inne, vet att hon själv har.

Och snälla, sluta skriva skit på hennes FB. Det gynnar absolut ingen.