Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 29 september 2014

Graflunds - Mögel och kallt som i graven

Svarta fläckar och 18 grader detta räcker för mig att jag skall säga SLUMVÄRD högt och tydligt. Denna urusla hyresvärd vekar knappast göra något åt dessa stackars hyresgästers situation.

Graflunds fastighetsbolag AB är ett dotterbolag till Hyresbostäder i Sverige II AB som i sin tur är ett dotterbolag till det norskägda Boligutleie Holding II AS.

Att Graflunds ingår i en härva av ett nätverk med ett stort antal under och överliggande bolag kan möjligtvis förklara det hela. Inte undra på att på att det blir skit nånstans.

Hur den hierarkiska ordningen är uppbyggd kan man se här :


Att staplarna mestadels pekar nedåt på t.ex Hyresbostäder i Sverige II AB och fastighetsbolaget Lärdom AB kanske inte heller är så bra för hyresgästerna i slutändan. Det är liksom lätt att skylla på nån annan när man ser hur den hierarkiska strukturen är uppbyggd eller hur?

Ta t.ex. Hyresbostäder i Sverige II AB och Fastighetsbolaget Lärdom AB som Anders Nilsson är ordinarie ledamot för. Han är dessutom verksam i fyrtiosex (46) antal andra bolag. (se bild nedan)
Medans VD'n  för Graflunds Anders Häggström är "bara" verksam i 10 bolag (se nedan)
Går man vidare i "grenverket" av personer från Graflunds VD Anders Häggström ser man t.ex att Birger Wettergren är verksam i Hyresbostäder i Sverige 24 AB och har som moderbolag Hyresbostäder i Sverige IV Vit AB  där Martin Bruck är ordinarie ledamot och som vidare är verksam i bolag med liknande namn som Hyresbostäder i Sverige III Gul ABHyresbostäder i Bad Kissingen Gul AB,Öffentliga Fastigheter i Sverige B AB,Öffentliga Fastigheter i Sverige C ABÖffentliga Fastigheter i Sverige II AB, med alla som säte i Göteborg för att bara nämna några. Många av dessa har även "nedåtpekande staplar"

Det finns säkert flera kopplingar och konstellationer om man tar sig tid att titta mer grundligt och hur man ska tolka allt detta låter jag någon annan göra. Men det känns onekligen både mygligt och mögligt.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2502608-hyresgasterna-trotta-pa-mogel-och-kyla

Inga kommentarer: