Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 18 oktober 2013

Gunilla Lindbom Allander utsatt för rån tidigare

Den f.d moderatkvinnan har blivit rånad förut..


Jag formulerade mig i inledningen som "före detta" och man kan väl med god säkerhet påstå att hennes partitillhörighet som moderat var över innan den ens hade börjat. Vad kvinnan står politiskt vet nog inte ens hon själv. Faktum är att Gunilla Lindbom Allander har varit utsatt för rån tidigare, närmare bestämt den 25 April i år. Huruvida det är äkta eller påhittat kan man väl bara gissa..

1 kommentar:

Psykologen sa...

Jag tror att vi kan ta för givet att hon är fullt medveten om att hon ljuger, då hon bevisligen har konstruerat extra användare på FB enkom för att ge sig själv uppbackning.

Vi kan därmed, enligt mig, utesluta idén om att hon skulle vara en mytoman som inte inser att hon ljuger.

Vad som i sådant fall blir mer intressant är hennes motivering till att fabricera lögner av den här typen. Kan det vara så att hon anser sig så illa behandlad av världen att hon själv konstruerar alternativa personligheter som håller med henne eftersom hon anser att sådana personligheter borde ha funnits där för henne från början?

Är det så att hon konstruerar personligheterna för att folk skall "hamna på hennes sida" och således fylla en stöttande funktion? Vet hon om att hon beter sig svinaktigt och uppfinner personligheter som håller med henne enkom som en taktisk funktion?

Personligen chansar jag på, baserat på vad som hittills kommit fram, att hon konstruerat en fantasitillvaro som hon anser sig vara värd. I sin värld anser sig hon vara värld beröm, en modellkarriär, en sportkarriär etc. Hon är en viktig person som bör uppmärksammas.

Sannolikt står denna fantasibild i konstrast till verkligheten, då hon sannolikt innerst inne anser sig vara meningslös, ful och otränad. Att hon uttryckligen talar illa om falska människor ser jag som ett klassiskt fall av projektion, alltså att hon tillskriver andra de karaktärsbrister hon själv, innerst inne, vet att hon själv har.

Och snälla, sluta skriva skit på hennes FB. Det gynnar absolut ingen.