Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 16 augusti 2013

Gert Fylking - Självgod sadistisk radiopsykopat
Trodde SM i Lavemang -92 tömde allt skit i gubben. Tydligen gick det upp i hjärnan och sen ut som mundiarré istället. Ruggigt oprofessionellt uttalande.Fylking har nu mist många många lyssnare och tyvärr lika många hjärnceller. 

Jag blev grymt upprörd, äcklad och riktigt förbannad av hans okänsliga sätt att använda och utnyttja radiomediet för att förmedla råd med sin perversa sjuka uppfattning om djur. 

Det spelar ingen roll om Fylking var seriös eller inte.Det finns tillräckligt många tokiga galenpannor där ute som går lösa som säkert tar han på orden.

Ta bara t.ex kattplågaren i Göteborg (Högsbo) som till slut åkte fast i våras, då katt efter katt hittades ihjälplågad av en 16 årig vilsen kille. Tänder den sadistiske Fylking bara iden hos en enda människa, så är det illa nog.

Ofattbart att han får lov att säga vad som helst i radio. Det finns ju dessutom ett bevisat samband mellan att personer som misshandlar djur, ofta går vidare till misshandel av människor, då oftast barn samt även till pedofili.Gert Fylking borde därför absolut undersökas jävligt noga.

Det Gert Fylking föreslår lyssnarna är djurplågeri och är förbjudet. Fylking gör sig alltså skyldig till uppvigling till brott. 


Jag har nu polisanmält Fylking för detta. Och äveanmält honom till granskningsämnden.Det är fan nu dags att lämna radiomicken för gott Gert.

Stäng av Gert Fylking från Radio1 (namninsamling) 

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7948#.UhDfS5Lip8G


Vad Gerts fru Tanja har att säga om hans uttalande kan du läsa här :


http://blogg.improveme.se/tanjafylking/2013/08/19/sommar-katter

(och min kommentar som Michael.G där)


3 kommentarer:

Calle sa...

Bara i Idiotsverige kan ett skämt om katter röra upp sådana känslor. Det är trots allt bättre att slå ihjäl katterna än att låta dem frysa ihjäl. Man skämtar inte elakt om små gulliga djur i idioternas paradis.

Gessleman sa...

Calle..så om du ser en hemlös i vinter som fryser,slår du ihjäl han med? Bara en idiot som undrar.

Anonym sa...

Gessleman!!! Jag haaaaaaatar äcklet Gert Fylking...men jag ääääälskar dig!!!!!!