Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 7 december 2012

Knutpunkt blev knökpunkt - Tragiskt VästtrafikTragiskt Tragiskt! Vid ett stopp som detta så faller ta mig fanästan hela spårvagnsnätet ihop. 

Västtrafik skall vara jävligt glada att det inte var snöstorm samtidigt som den mycket slarviga lastbilsföraren missade att fälla ner bommen. 

Men va fan 4 timmar eller mer, och man frågar sig, ska detta vara ett godtagbart scenario för infrastukturen i Göteborg?  -NEJ!


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1156043-vd-n-14-30-gar-vagnarna-igen-

3 kommentarer:

Martin sa...

Exact Gessleman. Satt själv fast i "knöket" och kom inte nånstans och kallt i vagnen blev det. Och det gavs mycket dålig info. Detta borde lösts mycket snabbare och smidigare av Västtrafik.

Robert sa...

Spårvägstrafiken ligger utanför Västtrafiks område. Göteborgskommun sköter trafiken via egna bolaget Göteborgs spårvägar, den trafiken är inte på offentlig upphandling än.

Västtrafik har i de fallen inte så mycket att säga till om utan att utfärda viten till Göteborgs spårvägar för förseningarna samt ersätta resenärernas taxiresor. Ganska komiskt att de har en så låg gräns för ersättning som 20 min. När bytes tiderna är 5 min, så kan man ju i princip åka taxi hela vintrarna (bara man hamnar under maxersättningen).

Anonym sa...

Varför ställer inte Västtrafik in alla spårvagnar inomhus från oktober till april, då slipper de dessa besvär.
Dixie