Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 6 december 2012

Gravt sinnesstörda människor
Hyser ingen som helst sympati för pedofiler men någon som gjort ett barn illa ska naturligtvis kunna söka hjälp för att fortsätta hålla sig ifrån barn. Det viktigaste måste ju vara att se till att så få barn som möjligt råkar illa ut och att bara skrika att "pedofiler ska dö" uppmuntrar ju inte direkt dessa gravt sinnesstörda människor att söka hjälp innan de gör något dumt. 

Folk som begår övergrepp mot barn bör man låsa in och kasta bort nyckeln. Tycker själv att livstid vore ett minimum straff för folk som ger sig på barn. Samhället har absolut rätt att hålla sådana människor inlåsta tills man kan vara säker på att de inte utgör något hot mot sin omgivning mer.


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1154971-larare-hade-800-000-barnporrbilder

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alldeles riktigt som du skriver,och denna läraren kommer från de mörkaste kretsarna av pedofiler och barnantastare, nämligen kyrkans ungdomsledare.
En modig journalist skulle nog kunna hitta mycket om man börjar vända på stenarna.

Hanna i Ale sa...

DEnna lårare har även arbetat i grundskolan i sin hemkommun, Ale. Han har också tilldelats ett stipendium "Ett gott föredöme" 2005. "Han var värd att uppmärksammas för sitt arbete med ungdomar i Ale schackklubb"enligt Alekuriren!