Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 14 oktober 2012

Komikern Peter Wahlbeck sjuk av mobilen


GP- Intervjua Peter Wahlbeck om hans Mobilkänslighet.

Uppskattar verkligen er tidning med grävande journalistik och granskande reportage samt fria ord m.m.
Men ta detta nu ett steg längre och gör en Intervju med Peter Wahlbeck och visa er styrka som nyhetstidning.

Mobilbolagen mörkar riskerna, men hur länge till? Allt fler blir drabbade av denna teknik som sprider sig allt mer 1G,2G,3G,4G o.s.v. Så fort jag kommer i närheten av dessa "sändarmaster" eller andra starka mobilsändare som finns runtom på hustak t.ex. blir jag grymt påmind om dessa "mobilstrålar"

Jag får ofta stark huvudvärk i form av migrän som klingar av efter ett tag då jag försvunnit från dess närmaste sändarradie. Ibland kan även huvudvärken sitta i långt efteråt. Jag kan alltså vara på platser som inte har en nära kontakt av dessa "sändare" men så fort jag kommer typ 20-30 m från mindre sändare så börjar skallen och banka och göra skitont. Stora höga master kan jag känna av på öppna ytor på hundratals meters håll.

Jag kan även känna av trådlösa nätverk vid datorer där jag får huvudvärk och yrsel och svårt att koncentrera mig. även trådlösa fasta telefoner får jag liknande symtom av. Jag är helt övertygad om att mina besvär kommer ursprungligen från "strålning" som gjort min kropp mer mottaglig och känslig för detta.

Ofta säger mobilföretagen att den strålningen är ofarlig. Men det är bevisat att människor mått väldigt dåligt och blivit rejält sjuka då de bott eller vistats i områden med nära kontakt med dessa mobilmaster och mobilsändare på hustak o dyl.

Mina egna symptom och Peter Wahlbecks talar ju för sig själva och jag tycker även andra bör uppmärksamma återkommande besvär av t.e.x huvudvärk och migrän, yrsel och koncentrationssvårigheter som kan förekomma. Att bo nära en mast kan ge sömnsvårigheter och påverka psyket negativt och utlösa depressioner som följd.

Jag känner att den elektroniska smog vi dagligen utsätter oss för, med eller mot vår vilja är inte hälsosamt i längden. Det allt mer elektroniska och trådlösa samhället och livsstilen har även sina nackdelar och sitt pris i slutändan. En strålande värld - Nej tack!

Michael Garderud


http://www.gp.se/konsument/1.1095194-aldre-iphone-modell-giftigast-i-test

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1095191-gifter-i-populara-mobiltelefoner

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det du beskriver här låter för mig som elöverkänslighet. Tips, gå in på www.feb.se.
Det är fruktansvärt hur allt trådlöst låts härja fritt och att ingen tar något ansvar för det. Varför inte försöka skapa en säker teknik där ingen blir påverkad? Hur länge ska master låtas slås upp och framförallt all den trådlösa teknik som tas in i skolan där barnen inte har någon chans att säga nej.

Gessleman sa...

Jag vet Elisabeth. Är själv medlem i feb. Kan leva ett ganska normalt liv bara jag lyssnar på min kropps signaler. Värre är det för andra mer känsligare personer som måste fly från sina hem och hus p.g.a detta.