Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 11 oktober 2012

Hunden fri - Helt GALET FEL av polisenHåller absolut med Svenska kennelklubben att det var fel av polisen att släppa hunden fri innan enoggrann undersökning av djurets psyke gjorts.  (Och även ägarinnan och hundföraren enligt mig) 

Det betyder i praktiken att detta kan hända igen. På grunden "förstagångsöverträdelse" göpolisen denna bedömning att det är säkert för allmännheten att denna hund inte gör samma sak en gång till förän det upprepas.

Hunden måste alltså bli en "återfallsförbrytare" innan ordentliga åtgärder vidtages. Tryggt eller hur!


http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.1091503-hunden-fri-och-hemma-hos-matte

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan man veta att det är första gången en hund gör något sånt? Tror inte hundägaren skulle berätta... galet att den lämnas tillbaka. Nästa gång har den ihjäl någon.

Gessleman sa...

Exact! Trovärdigheten på hundägaren måste ifrågasättas i detta läge. Och polisen kan bara inte vara "snäll"

Anonym sa...

Rekommenderar alla småbarnsföräldrar beväpnar sig med kniv eller liknande vapen i fortsättningen för att freda sig mot hundar. Jag är normalt pacifist, men jag vill inte vara försvarslös på allmän plats mot lösspringande kampsporthundar i centrala göteborg. Mig spelar det ingen roll om jag får häftiga böter för att avlivat någon hund, eller t.om. kortare fängelsestraff. Allt, precis allt, är bättre än att mina barn ska skadas.