Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 8 oktober 2012

Filmen av hundattacken - Varning för starka bilder!

Jag vet inte vad som utlöste denna mycket otäcka attack men hundägaren agerar absolut inte särskilt bestämt i mina ögon genom att t.ex ge kommando. 

Tursamt så hjälpte människorna runtomkring till mest. Det överjävligaste är att ägaren bara går därifrån sedan. Ett fruktansvärt hemskt trauma för den lille pojken.

Filmen från Brunnsparken i Göteborg :

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151238250115412

Obs! Varning för starka bilder!


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1088948-hundattack-i-brunnsparken-barn-till-sjukhus


Nya uppgifter :

EFTERLYST : Många har kontaktat oss angående hundattacken i Brunnsparken i Göteborg igår. Efterlyst har varit i kontakt med polisen som bekräftar att de identifierat ägaren till hunden som attackerade den sexåriga pojken. Det är inte personen som höll i kopplet som äger hunden, meddelar polisen.

Se :
http://www.facebook.com/EfterlystTV3/posts/10151287258377214

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ägaren är nog lika mycket i chock som den lille pojken men bäst är om han träder fram idag. Tyvärr tror jag att hunden måste avlivas då den "leker" med pojken som tydligen är en leksak?!? Fantastiskt att se hur många som faktiskt hoppar in och hjälper den lilla killen som hysteriskt skriker efter hjälp...ännu en person som kommer vara hundrädd troligen för resten av sitt liv.

Gessleman sa...

Oavsett händelseförlopp så ska ägaren agera mer bestämt än detta. Om man inte kan visa hunden vem som bestämmer ska man inte ha hund överhuvudtaget.

Man går ju inte heller därifrån som är helt galet fel. Vi får väl se vad polisen gör åt detta i första hand. Det finns ju bra ögonvittnesskildringar iaf.

Ang hundens öde så låter jag det vara osagt tills man vet mera.

fredrik sa...

Hunden har inte fått någon som helst socialisering bland barn och antagligen andra hundar. Den förstår helt enkelt inte bättre än så här. Hunden är dock inte aggressiv utan leker mest med ungen. Den behöver verkligen inte avlivas utan behöver mest ett normalt hundliv med en vettig ägare.

Exemplarisk losstagning av killen med keps, man skulle kunna tro att han gjort det tidigare.

HeadWar sa...

Hunden verkar mest leka, men hade det varit min son som bliv angripen hade hunden blivit så illa skadad att de blivit tvungna att avliva den...

fredrik sa...

HeadWar: Det där är så korkat sagt så jag bara blir ledsen. Ska du slå nån så är det ägaren. Hunden är bara en hund.

Det är lite som att slå ett barn för att dess förälder är en idiot och uppfostran honom fel.

Anonym sa...

Hunden LEKER inte. Kan man hund så ser man det på hela kroppsspråket efteråt och en hund som inte släpper taget trots så många människors ingripande har tyvärr blivit en mycket farlig hund - om den så inte var det innan attacken.