Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 14 juli 2012

Rökdykare eller Rökdyrkare? - Avgifta Nikotindrogarna!


En passiv rökare mot sin vilja..

Att det ska vara helt rökfritt på allmänna platser såsom i väntkurer och på perronger m.m har jag länge ansett som en självklarhet, där flertalet rökare verkar ignorera totalt att det står/sitter många ickerökande personer och även astmatiker och allergiker i deras närhet.

Jag är så jävla trött på dessa vandrande skorstenar som utan någon som helst omtanke för sina icke rökande medmännniskor helt ogenerat och nonchalant står och röker i väntkurerna inne i stan. Fast man vänligt säger till om detta, så struntar de flesta i min förmaning och säger att det inte finns några förbudskyltar uppsatta och fortsätter glatt att bolma på sina stinkande giftpinnar.

Till slut så får man snällt kliva ut därifrån för att inte storkna av röklukten. Dessutom är jag allergisk mot rök och får problem med luftrören. Röken blir ju så koncentrerad därinne om folk står och röker i sådant litet område men det verkar de inte fatta med sina nikotinfyllda hjärnor tydligen.

På  uteserveringarna får man känna de äckligt vidriga vindpustarna av röklukt i näsborrarna som knappast
gör min fikastund njutningsfull direkt.

Nej, man ska tydligen vara klädd som en rökdykare med mask och hela kittet för att kunna vistas normalt i Gbg's väntkurer och andra allmänna platser, för att undvika att bli passiv rökare mot sin vilja. 

1 kommentar:

Petra sa...

Kaxiga ungdomar samt sura kärringar och gubbar tillhör de mest inrökta sortens individer att säga till. De lyssnar aldrig.