Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 11 maj 2012

Blondinbella - Mitt nakna ideal ego (bild)


För att visa att det finns ett kurvigare ideal för tjejer eller för att visa upp sitt kurviga ego kan man ju fråga sig. Och det är upp till betraktarens ögon att avgöra detta som Isabella "Blondinbella" Löwengrip vill säga.

Personligen så tycker jag att försvara sin mulliga kropp som en slags anledning att vika ut sig luktar dåligt svepskäl lång väg. Såklart att Ullabella EGENTLIGEN vill ha uppmärksamhet, publicitet och reklam och spinner vidare på de gamla flosklerna a'la kvinnoidealet.

Detta är ganska uppenbart och ett gammalt reklamknep. Hur många som går på denna "fräckis" beror på hur mycket man är insatt i branschen.

http://www.gp.se/kulturnoje/1.940613--det-handlar-om-att-flytta-fokus-

4 kommentarer:

Anonym sa...

Brudar som tar nakenfoton förtjänar att få den hårt i sketan. Blir så trött på det. Kvittar vilken anledningen är "jag är mullig, därför kommer jag undan med att ta nakenbilder". FUCK YOU det gör du inte alls. Slynstämpel på bella, blir så besviken. Så fruktansvärt vulgärt. Varenda kvinna som är nöjd med sin kropp kan ju inte börja vika ut sig. "

Anonym sa...

Dock tycker jag att ett utvik från Blondinbellas håll känns olämpligt i och med att hon varit den mest ordentliga bloggerskan. Nu sjönk hon lite i mina ögon, som om hon visar upp sig naken bara för att hon inte vill försvinna från rampljuset. För inte hade tidningen "egoboost" fått en sådan uppmärksamhet om det inte vore för hennes nakna kropp

Anonym sa...

Absolut, visst är hon modig och hon har absolut en helt normal och sund kropp. Men en sak som jag kan störa mig på är att - Bara för att blondinbella är av den mer kurviga och mulligare typen så anses det att vara så himla häftigt, bra och rätt att visa upp sig såhär, dvs vika ut sig. Skulle det komma en sund, smal tjej med pangkropp som t.ex Kenza så skulle folk höja ögonbrynet och tycka att " Fyfan vad osmakligt! att vika ut sig sådär.. skäms hon inte? vad fan håller hon på mig? så himla billigt!" och det kan jag nästan sätta min lilltå på.

Sånt kan störa mig en aning, eftersom det egentligen inte är mer "rätt" att vara stor/mullig? Man kan ha en fin, hälsosam kropp även fast man har en mer slank och smalare kropp. Så bara för att Blondinbella har en mulligare och större kropp gör inte henne till en bra förebild när hon viker ut sig såhär. Tyvärr.

Sara sa...

Till Anonym 1, "slynstämpel"?, "... förtjänar att få den hårt i sketan"?? Allvarligt talat, skaffa dig lite mer intelligens och annan kvinnosyn innan du kan diskutera något seriöst.
Till Anonym 3, tjejer med s.k. "smala, sunda kroppar" som du anser vara sunda är ju de som dominerar modeindustrin, modell- och mediavärlden överallt. Har du någonsin sett en omslagsbild på Elle med en tjej som väger mer än 50 kg?