Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 2 mars 2012

Skitgrisar och Bovista - Kan vara ett rent helveteOm personerna i fråga är extremt många samt lata skitgrisar eftersom de inte kan tvätta i sin egen maskin förtäljer inte historien. Men att ockupera tvättstugan på detta sätt är helt orimligt.

Själv har min flickvän svårt att torka tvätten i sin egen tvättstuga därför det finns varken en torktumlare eller ett torkskåp i tvättstugan. Däremot finns det ett stort dammigt torkrum som blåser ut varmluft och partiklar som är allergiframkallande då vi båda är känsliga mot detta kan hon inte använda sig av sin tvättstuga fullt ut och får tvätta hos sina vänner istället.

Hyresvärden Bovista menar att hon ska köpa en egen torktumlare/torkskåp och ha hemma. För de vill inte investera i detta självklara för sina hyresgäster. För vi tycker båda att detta ska vara en STANDARD i tvättstugor. Eller hur?

http://www.gp.se/bostad/1.876824-tvatta-med-matta-anser-hyresnamnden

1 kommentar:

Birgit sa...

I äldre fastigheter var det vanligt förr endast med detta enkla torkrum. Detta utrymme används numera i vårt fall i Majorna som ett komplement till redan befintliga torkskåp och torktumlare. Bovistas mer moderna fastigheter borde rimligtvis ha dessa installerade tycker man.