Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 29 mars 2012

AF Köpte grisen i säcken - Fick ett svin


Lyfte fram mycket skitprat

Personalstrategernas Klaus Finck har nog blåst AF som borde se över MYCKET noggrannare VAD de lägger sina pengar på. Seriöst alltså, vad är detta för en skitkurs! Klart att de bara är ute efter att pumpa in pengar genom "mycket snack och lite verkstad"

Får mig att tänka på innebandytränaren med sina perversa taktikkort..

Detta är helt uppenbart deras strategi att fylla 4 veckor med oväsentligt dyngsnack som inte ger en skön uppvaknande aha upplevelse direkt. Kvalitén verkar vara som en 4 veckors otvättad svettig armhåla. Det stinker riktigt riktigt illa !

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901683-man-tanker-nastan-bara-pa-sex

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nyss fanns det ju negativa kommentarer till det du skrivit.Tog du bort dem bara för att de tyckte att du snackade skit och inte vet vad du pratar om?Uppenbarligen har du inte gått Klaus kurs eftersom du skriver något så idiotiskt!!

Gessleman sa...

Det finns något som heter uppdatering käre anonym och då kan inlägg m.m ibland försvinna genom att Blogger tar bort dessa tyvvär.

Men är du bekant med dessa personer eller kurskamrat så får du gärna tipsa dem att lägga in dessa igen.

Jag tror knappast att AF uppskattade kursinnehållets vinkling oavsett vilket "gott syfte" Finck hade bakom sitt upplägg om man lyssar på radiointervjuven.

Detta hör hemma i ett dåligt skämt eller i en billig stand up comedy show, och knappast INTE som någon viktig info vad man bör veta i en starta eget kurs.