Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 29 februari 2012

Luger suger - Way Out VärdelöstLuger suger och har definitivt krånglat till biljetthanteringen helt i onödan tycker jag. Kan ni inte komma med ett konkret svar NU, eller är det för mycket "personligt" begärt, Joel Borg?

http://www.gp.se/kulturnoje/musik/1.874506-vantar-pa-svar-om-biljetter-till-wow

2 kommentarer:

Joel Borg sa...

Tja Gesslemannen!

Vi siktar på att göra armbanden/biljetterna personliga för att undvika en osund andrahandsmarknad. Vi vet inte om det går till i år eller om det får bli till nästa år.
Därför uppmanar vi för säkerhets skull att man ser till att uppdatera fullständigt namn, hemadress, telefonnummer och e-post adress om man har konto på Ticnet sedan tidigare så att vi kan nå dem med mer information om detta senare. Om man köper biljetter till vänner och familj så kommer man att kunna göra biljetterna personliga vid ett senare tillfälle.
Men i dagsläget är inte biljetterna personliga, så står det t.ex. ens mamma/pappas/väns namn på biljetten är det inga konstigheter. Den är helt giltig.

Har man köpt via Ticnet eller SJ kan man alltid vara helt säker på att alla biljetterna är giltiga och gäller till festivalen.

Det är inte konstigare än så.

Mvh
Joel Borg

Gessleman sa...

Vi siktar.. och vi vet inte.. vid ett senare tillfälle.. till nästa år.. säger du att mer info kommer hur man ska få dessa biljetter mer "personliga"

Jag tolkar detta svävande svar att
själva iden om detta inte är helt färdig och genomtänkt hur detta praktiskt ska genomföras då inte ett konkret svar hur detta ska gå till kan ges i nuläget.

Då ni inte heller tidigare har hört av er via mail till era "kunder" så känns det verkligen osäkert och oroande att ni ej har ett färdigarbetat fungerande system angående dessa personliga biljetter.

Att man får veta att dessa biljetter ska vara personliga f.o.m i år som jag flera andra har läst, känns både missvisande och förvirrande att då gå ut med en sådan information om ni inte ens har en färdig lösing på detta. Eller hur Joel Borg?