Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 29 december 2011

Värdeväskor = VärdelöstEftersom vem som helst vet att ALLA värdeväskor alltid har en skyddsfunktion som görs att innehållet förstörs om man försöker öppna dessa utan behörighet, så är det ytterst korkat och dumt att överhuvudtaget planera ett sådant här rån av dessa killar som måste vara ett par riktiga amatörloosers. Polisen bör inte ha några svårigheter att hitta tonårskillarna om de är så här brända som pengarna blev. Inga yrkesrånare beter sig så här nybörjaraktigt.

Förmodligen droger som stog för detta dumtänk av dessa grabbar som bör se över sin framtid innan det är försent. Man blir inte tuffare och modigare av droger. Bara DUMMARE.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.811402-ran-av-vardetransport

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.811402-vardetransport-ranad-under-pistolhot

1 kommentar:

Anonym sa...

Losers var namnet. Säger så mycket om det drömmande packet som sitter hemma i den soc-betalda lägenheten och eggar upp sig med lite droger och dvd´s med filmrån typ The Town, Heat och annat, innan de tar mopeden (!!!!) för att kanske ge en oskyldig värdetransportör men för livet mentalt eller i värsta fall fysiskt. Inte precis raketforskare, de killarna. Och tragiskt nog tar det oftast inte stopp förrän någon av dem som sagt gjort bort sig riktigt och skadat folk, i bästa fall sig själva. Har en bekant i Frankrike, arbetande som värdetransportör. Vid senaste rånförsöket mot hans företag blev det tre av rånarna som låg kvar på marken. Stendöda... För där är det bokstavligt talat en helt annan kaliber på skyddet. Jo, de har samma typ av väskor där också... men också en betydligt aktivare och aggressivare syn på hur man kan illustrera det naturliga urvalet enligt Darwin!

/Peter