Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 16 december 2011

Jag blev attackerad av 11-12 åringarAtt våldet kryper allt lägre ner i åldrarna är helt sjukt. Jag blev själv utsatt för detta då jag skulle tala några unga grabbar tillrätta efter de åkt utanpå en spårvagn. De attackerade mig med knuffar, slag och sparkar och är i dagsläget polisanmälda. De hade tidigare misshandlat elever på Frölundaskolan och jagat andra elever med kniv.

Att många stökiga barn och ungdomar beter sig som de gör är en klar brist på ordentlig uppfostran från föräldrarnas sida där barnen tar efter de vuxnas beteende och sen vimlar det av oreglerbara bråkmakare i skolorna och ute på stan. Se bara på de vuxnas beteende utanför Hockeyrinken för ett tag sen. Att de vuxna visar upp ett sånt här ruttet omdöme visar bara hur allvarligt läget är.

Många föräldrar hetsar sina barn att prestera mer och mer och det ger en psykologisk press på barnen som börjar må dåligt. Om föräldrarna ville visa mer kärlek och omtanke samt respekt till sina barn så speglas detta tillbaka till dem och samhället. Nu går det liksom åt helvete åt båda hållen tyvärr.

Såklart att det bildas ett grupptryck i skolan och barnen tvingas mer eller mindre vara med.Men i alla grupper finns det en "ledare" eller ett "inre gäng" som många barn påverkas och inspireras av. Det är viktigt att just där ta tag i problemet. Självklart så har de vuxna naturligtvis ett stort ansvar för sina barn med sin uppfostran i slutändan.

Se attacken här: http://www.youtube.com/watch?v=ZZb7p1lpsS4Se även bilder från min blogg här:
http://gessleman.blogspot.com/2011/11/bilder-av-det-intraffade.htmlhttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.802388-tioaringar-slass-som-huliganer

1 kommentar:

Carina sa...

Oacceptabelt,Gessleman att barnen inte har mer respekt för de vuxna.
Din film har ingenting med fördomar eller rasism att göra.
Utan av ren dålig uppfostran från föräldrarnas sida hur man ska bete sig ute i samhället.