Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 12 augusti 2011

If you try Max - You will never go Mac


Max-imalt god och välstekt

Fy fan för äckelmac's mat som jag själv fått kväljningar av. Åt en Big Tasty en gång och jag fick obehagliga vändningar i magen efteråt och man kan ju undra vilken hygienstandard de har när de hanterar sina hamburgare. Nej jag har numera gått över till Max hamburgare som är ett MYCKET bättre och GODARE alternativ. Alla som ännu inte provat Max. Gör det, du kommer inte att bli besviken. "If you try Max, you will never go Mac"

Jag tycker utan tvekan att Mac gör mer slarviga och slenterianmässiga hamburgare med mindre känsla och innehåll medan Max hamburgare känns mera personliga samt rejält gjorda och välfylla. Jag var också fast i macträsket och gick på automatik en gång. Men så öppnades min mun och jag såg Max.


Max står återigen som vinnare i Sifo/ISI Wissing undersökning 2011: http://www.max.se/max.aspx



http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.696832-fick-ra-hamburgare-pa-mcdonalds

9 kommentarer:

Anonym sa...

För et första fattar jag inte problemet. När man gör egna hamburgare så vill man ju alltid ha den röd i mitten. Bara bra att donken lärt sig att göra som man ska. Sen e ju köttbitarna precis lika kassa om inte värre på MAX. Finns bara ett alternativ och det är BK. Grillat e godast helt enkelt

Anonym sa...

Finns la Sibylla också, få det som du vill i smaken. Eller gör själv, och fixa till det med något färskt bröd ifrån ett bra bageri.

Tycker också Max är bra, men Sibyllakiosker kan bli kanon om man säger till precis hur man vill ha det.

Anonym sa...

Jag säger bara: KEBAB!!!

Seastream sa...

Bk och Max tillverkar sina kött för sig och lägger dem sedan så att de får svettas i en plastlåda med en massa andra kött. Fräscht? Inte alls. Kötten kan ligga i en sådan låda i upp till en timme. Sibylla fungerar på samma sätt, men där är det till och med så att de återvärmer burgaren. Mcd tillreder han utfaren och allt samtidigt, säljs ej den så slängs den efter 10 minuter. Så frågan är om man vill äta ny mat eller gammal. Beställer man en specialorder på Mcd så är den alltid ny. Sedan kan man ha olika smak, men att tycka att bk och Max är fräschare är inkorrekt

jonas sa...

ja du verkar ju vara en riktig finsmakare, gessleman. lol

Anonym sa...

Max smakar ju absolut ingenting? Som att äta kartong.. McDonalds är väl inte gott men där smakar det i alla fall nånting..

Subelicious95 sa...

Alltså fattar inte at6t folk äter fortfarande hamburgare, så jävla 1995! Man stroknar ju! Subway the way of KINGS!

Anonym sa...

McDonalds har iallafall 100% nötkött i sina burgare. Vad har MAX 70%?

Anonym sa...

Det har regnat jättemycket! Har du kontaktat G-P? Det är ju skandal med alla vattenpölar!