Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 14 juli 2011

Ortopeden upptäckte ej den andra armens skada


Jag har sen i December förra året efter en spårvagnsolycka haft en mycket begränsad rörlighet i vänsterarmen där jag sedan har fått "inpingement" som diagnos med en viss tendens till "Frozen Shoulder" som jag fick av Ortopeden i Mölndal. Det gjordes även en vanlig "benröntgen" på remiss istället för ett ultraljud av Acessakuten innan. En läkare kunde dock konstatera på Ortopeden i Mölndal att jag hade en skada som relaterade till diagnosen här ovan.

Och jag fick en tid till Ultraljud i Mölndal strax efter. Varvid ultraljudstjejen där kunde först inte se något fel alls på sin scanner, men efter att denne tillkallat en läkare kunde man sen konstatera att jag hade fått "inpingement" i vänsterarmen.Och fick då en remiss till en sjukgymnast som jag skulle gå till.

Sjukgymnasten vid SpineCenter i Göteborg upptäckte direkt då hon gick igenom mina armars rörelsemönster att jag även hade en skada på "högerarmen" som ortopedläkaren i Mölndal INTE hade upptäckt. Hon såg omgående att jag inte kunde sträcka armen tillräckligt högt och rakt ovanför huvudet, fast Ortopedläkaren i Mölndal gjort typ samma undersökning av mina armars "rörelsemönster" tidigare fast i en begränsad omfattning. Jag har numera fått en mycket mindre rörelseförmåga med smärta i den högra armen medan den vänstra tenderar att gå upp och ner med sin värk och rörlighet och jag hoppas att detta verkligen stabiliseras.

Tränar nu dagligen båda armarna hemma och går även till SpineCenter i Göteborg emellanåt och en sjukgymnast där, och känner mig bitvis bättre. Fast jag vaknar ofta på nätterna och har hjärtklappning och samtidigt en obehaglig stelhet i vänsterarmen och bröstet och hoppas verkligen att inget annat är inklämt där som någon kanske har missat.

Jag ska snart även gifta mig och man vill gärna kunna bära sin brud utan smärta i armarna eller rent av tappa henne som vore en katastrof.


Michael Garderud


P.s) Se även detta i relation som inträffade i sammanhanget
http://gessleman.blogspot.com/2011/03/apotek-hjartat-apoteket-utan-hjarna.html


http://www.gp.se/nyheter/molndalharryda/1.675040-de-blev-offer-for-missarna-pa-ortopeden

Inga kommentarer: