Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 28 november 2010

Nackskott med bultpistol eller bara ett felvinklat reportage?Har varit skonsamt befriad från dåliga hantverkare förutom i Skåne där det var en hyresvärd som inte skötte sin fastighet så vidare jättebra. Men följer Rene Nyberg och hennes duktige byggbror i deras jakt mot oseriösa byggföretag i programmet Byggfällan varje vecka.

Och man blir riktigt tvärilsk då man sitter i soffan och ser hur de stackars familjerna som har blivigt lurade av dessa fuskskojare med helt okompetenta kunskaper i hantverket, som gjort att boendemiljön blitt både ohälsosam och rent livsfarlig för dessa. Dumbyggarna borde bli fastnitade med en bultpistol tills de betalar tillbaka de stora summor de blåst alla familjer.

Sedan att se dessa byggsvin åka på semester för dessa pengar och fullkomligt lämna familjens hus vind för våg är rent för jävligt och helt sinnessjukt. De är även så egoistiskt dumma att de hade en GPS lokalisering var de befann sig på sin reseblogg. Det kallar jag för ett riktigt ärthjärna tänk. Så att finna dem var ju ingen konst. Men att sedan se deras nonchalanta attityd vid konfrontation fick mig nästan att åka till närmsta byggaffär och köpa en fulladdad bultpistol.

Det är den första reaktion jag och de flesta får när man ser på programmet. Men jag ville även höra deras version på storyn så gå in på http://www.byggarbroder.se/ och hör deras syn på det hela. Döm sedan själva vem som har rätt i denna tvist och vad som är sant eller inte.


Anna och Oskar som fick
Byggarbröderna i Järfällas hjälp

http://www.gp.se/bostad/1.498620-undvik-dyra-byggnotor

http://www.tv3play.se/play/237371/?autostart=true

Inga kommentarer: