Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 1 april 2008

Leasy Peter - Please Leave

Har ni som jag undrat varför företaget Leasy så flitigt personifierar namnet "Peter" i deras reklamfilmer? Ganska mycket falsk marknadsföring enligt min mening, när det varken kommer någon trevlig glad "Peter" i sin Gula Leasybil som levererar och installerar utan en sur stressad Göran,Sven,Janne etc från budfirman Jetpac istället. Vad är det för mening och syfte att marknadsföra "Peter" så stenhårt i dessa filmer när han varken kommer eller existerar?

Jag känner en barnfamilj som väntade besök från Leasy och "Peter" och barnen förväntansfullt såg fram emot att träffa Peter som de sett så ofta på TV. Gissa om de blev besvikna då det kom en sur gammal gubbe från Jetpac som hette allt utom Peter. Fattar liksom inte hur Leasy tänker då de "personifierar" deras personal då verkligheten är totalt en annan.


Tycker Leasy ska hitta en annan image på deras reklamfilmer och plocka bort Peter därifrån omgående för han gör mer skada än nytta och jag tycker personligen att det är bara så meningslöst då man bara retar sig på det. Så snälla Leasy Peter - Please Leave!

Inga kommentarer: