Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 27 mars 2008

Rökdyrkare eller Rökdykare

Jag är så jäkla trött på dessa vandrande skorstenar som utan någon som helst tanke för sina icke rökande medmännniskor helt ogenerat och nonchalant står och röker i väntkurerna inne i stan. Fast man vänligt säger till om detta, så struntar de flesta i min förmaning och säger att det inte finns några förbudskyltar uppsatta och fortsätter glatt att bolma på sina stinkande giftpinnar.

Har i mail till Västtrafik i Gbg sagt till om detta och fick svaret att det skulle vara skyltat om detta i kurena med en rektangulär dekal men jag påpekade att på ett (1) ställe i stan då vid Avenyn så fanns det en sketen liten skylt. Men Västtrafik sa att de skulle kolla upp detta och även sätta upp på de platser som fattades. Och med facit i hand 2 mån senare har inte en endaste liten dekal eller skylt blivigt uppsatt.

Jag undrar grymt irriterat varför Västtrafik inte har satt upp sina utlovade dekaler om rökförbud i väntkurerna runt om i stan och utanför? Det är ytterst obehagligt då man söker skydd och ska vänta där i regn eller blåst och så kommer det en rökare och ställer sig och börjar bolma helt obesvärad av sin omgivning.

Trots förmaningar så får man snällt kliva ut därifrån för att inte storkna av röklukten. Dessutom är jag allergisk mot rök och får problem med luftrören. Röken blir ju så oerhört koncentrerad därinne om folk står och röker i sådant litet område men det verkar de inte fatta med sina nikotinfyllda hjärnor tydligen.

Fick nyligen ett svar av Västtrafik där de skriver: " Hej igen. Vi har än en gång skickat ditt mail vidare till vår avd för infrastruktur och bett dom kolla över kurerna. Förhoppningvis skall det blir åtgärdat inom en snar framtid" Det ska bli intressant och se hur nära den snara framtiden ligger eller om deras infrastruktur har rasat samman.

Nä man ska tydligen vara iklädd som en rökdykare med mask och hela kittet för att kunna vistas normalt i Gbg's väntkurer tycker kanske Västtrafik eller så vill de låta oss bli passiva rökare mot vår vilja. Båda alternativen är oacceptabla så få tummen ur valfritt ställe Västtrafik och sätt upp lite skyltar omedelbums!
Inga kommentarer: