Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 14 augusti 2018

Det var invandrarungdomar som tände på bilar - Några har redan åkt fast











Tyvärr är det sådana här noll-hjärne-tänk-ungdomar som gör att SD växer och att skötsamma människor med utländsk härkomst/bakgrund, generellt får ett dåligt rykte. 

Att de gör detta på dagtid då det är ljust ute är förvånadsvärt korkat och att sedan de även kastar "bangers" så att alla boende hör detta som då går ut till fönstret och filmar dem. Otroligt dumt gjort även om det har varit en viss samordning på de olika platserna. 

Man hör tydligt deras brytning och "wallah" o.s.v. ett populärt slangord bland ungdomar. Riktigt tragiskt tänk att bränna bilar. Några lär väl få fängelse och andra hamnar sannolikt på ungdomsanstalt. 

Punktmarkera dessa gäng och grupperingar som rör sig och framför allt, skaffa kameraövervakning på utsatta platser. 

Tanken på att några ölmagade NMR-grabbar med getskägg skulle tagit på sig en Adidas-outfit för att obemärkt smita in i förorten och starta bilbränder är rent löjeväckande. Grabbarna skulle inte ens ha överlevt 5 minuter på orten, OM de kommit in.

För de skulle sannorlikt inte ens kunnat ta sig till förorten eftersom halva SÄPO är dem i hasorna 24/7. Polisen förnekar också något politiskt motiv. Polisen pekar även ut "killarna från orten" Men oavsett detta så fortsätter vissa, med dårars envishet, sina SD/NMR/Putin-teorier.



Läs mer HÄR och HÄR

Inga kommentarer: