Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 27 mars 2018

Balders hybridhögtid - Ett misslyckat och förvirrat Aprilskämt
En helt sjuk och overkill julskyltning..

Hur f-n kan man sätta upp typ 1 miljon tjatande "God Jul" skyltar (eller väldigt många iallafall) tillsammans med en påskkyckling och ägg, på gräsmattorna o gårdarna, vid gång o cykelbanor, m.m runtomkring i hela kvarteret? De är uppsatta väldigt tätt dessutom. 

Så varför detta märkliga, överdrivna och förvirrande budskap av Balder, en vecka innan påsk?

Inte ens den 1:a April skulle detta vara roligt. (Det var dessutom bara den 26 mars då jag upptäckte detta) Inte ens heller vid jul skulle dessa skyltar passa in med en kyckling och ägg. 

För detta är inget återanvändande av gamla God Jul skyltar från förra året som man kanske kan tro. För dessa skyltar skulle jag absolut ha lagt märke till då.

Och flera andra hyresgäster och förbipasserande håller även med att en massinvasion av skyltar var tionde meter i alla riktningar är galet överdrivet och helt sjukt. Går Balders på något? 

Någon måste uppenbarligen ha flippat ut ordentligt med fantasin och pengarna. För det måste ju kostat både pengar och energi att massproducera och sen placera ut dessa hybridskyltar. 

Nej Balder, en svärm av märkliga skyltar runt i området är bara jävligt fult och onödigt och måste även ha kostat en hel del av våra hyrespengar att trycka upp denna tjatiga jul-noja. 

Detta hybrid-budskap med att mixa ihop julen med påsken kanske inte heller var det bästa valet. Snudd på hädelse att förlöjliga en tradition som påsk på detta tjatiga och förvirrande sätt och kan nog uppfattas o tyckas som en dålig smak av Balder. 

Nog blev det uppmärksammat alltid. Särskilt av vi som bor här iaf. Jag fick väldigt förvirrande signaler av alla skyltar liksom många andra som jag mötte och frågade angående deras syn på detta. 
I julas bjöd Balder på en chokladask i postboxarna till alla oss hyresgäster. I påsk lär vi inte få några chokladägg, då hela deras budget gick åt till dessa utflippade skyltar istället.

Denna skyltorgie är inte ens värdig att kallas för varken Göteborgshumor eller Aprilskämt - Bara jävligt pinsamt Balder!

Enligt Balders presschef så ville man "skoja till det lite" som man kan läsa om HÄR

Se youtube klipp HÄR där man ser hur eländet ser ut.

Se också Balders God Jul skyltar - Del 2 HÄR

Samt Balders God Jul skyltar Del 3 - Skräpigt värre HÄR

Balder anlitar kranbilar för att sätta upp FLER God Jul skyltar den den 1:a April HÄR

2 kommentarer:

Petra sa...

"Julen varar än till påska" heter det ju förståss i sången. Men i detta fall så är det väldigt långsökt och framför allt grovt ÖVERDRIVET av er hyresvärd Balder. Jag förstår absolut din/er reaktion på dessa stora mängder av skyltar.

Gessleman sa...

Ja, och enl Balders presschef så ville man "skoja till det lite" LITE?? Inget LAGOM här inte!!
Dessutom en hel vecka innan 1:a April. Sämsta skämtet och marknadsföringen någonsin! Man lyckades även skräpa ner ordentligt på området med detta och med skyltar som fortfarande ligger kvar idag påskafton.